ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Kao dve Žabe
magic:
Da se radi o pogonskoj bateriji za autic pa ajde da se covek i igra i proverava, ali posto se radi o bateriji koja napaja stanicu mmmm, mislim da stvarno ne bi bilo pametno igrati se na tu temu.
poz
Sava:
Posle tretmana u zamrzivaču, stanje nepromenjeno,
Naravno da neću rizikovati sa ovakvom baterijom mada su joj naponi za sada dobri, što ne znači da neće jednog momenta otkazati.
Najgore što može da se desi je da se zapali, zato daleko joj lepa kuća. A ja odoh da kupim NiMh. :big smile
todor:
bar 2-3 dana u zamrzivacu......
Onda da vidimo reakciju, ovako jedan dan.... tesko
Pozdrav
Ivan:
Istu odmah baci na neko sigurno mesto. Zaboravi savete o frizideru i ostale gluposti jer baterija je neispravna. Na forumima lepo pise ako letite skupe modele pred svaku sezonu stavite NOVU Tx i Rx bateriju. Stare mozete koristiti za nesto gde pouzdanost nije toliko bitna = RC auto, RC camac, bateriska lampa...........
Ovo je skup hobi i nema improvizacija odnosno rizika da zbog 30-ak Eura unistite model koji kosta visestruko vise a moze nekoga i da povredi kada ostane bez komandi.
misha:
ja sam u stanicu stavo 6 ovih baterija
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__10456__Turnigy_AA_LSD_2200mah_Low_Self_Discharge_ready_to_use_.html
i za sada prezadovoljan
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version