RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
gaxx - Backa Palanka
gaxx:
Pozdrav svima na forumu! Ja sam iz Backe Palanke, bavim se modelarstvom veoma kratko, od septembra prosle godine, ali mislim da sam dosta stvari prikupio i naucio za to kratko vreme. U mom hangaru je trenutno alpha edf 64mm, AXN floater, na putu je Domin-8-Trix, helikopter HK450 i jedan avion trenutno pravim to je force 10 jet edf 90mm, uskoro bi trebao da bude gotov.... evo slike.
gaxx:
Ovo smo pre neki dan snimali Mihajlo i ja. Wing kamera na AXN floater-u.
Gatti.Gatozza:
O ho! još jedan Domin-8-Trix :) Milsim da ćemo pre sklapanja morati da radimo ojačanja elevatora, gledaću da napišem nešto o tome u temi o modelu.
gaxx:
--- Quote from: Gatti.Gatozza on March 27, 2012, 05:00:32 PM ---O ho! još jedan Domin-8-Trix :) Milsim da ćemo pre sklapanja morati da radimo ojačanja elevatora, gledaću da napišem nešto o tome u temi o modelu.
--- End quote ---
Da, video sam da si i ti uzeo taj model. Ja sam uzeo slicnu konfiguraciju kao ti, samo sto sam se mozda zeznuo sa elisom ,mislim da sam trebao vecu da uzmem. Uzeo sam 12x6 , a motor je 1000 KV, 885 W.
gaxx:
Ovo sam nasao pre neki dan. Moj ćale se bavio modelarstvom kad je bio mlad. Ovaj motor je iz 1965 godine, a ove elise je
pravio sa 17 godina. Ove dve flasice su petroleum i ricinus , fali jos samo etar da bi se motor pokrenuo.
ima par komada koje nisu zavrsene
šabloni
flasica od minakve, godina mog rodjenja :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version