RC MULTIKOPTERI > OPREMA ZA MULTIKOPTERE

MultiWii

<< < (3/15) > >>

rolex:
Čestitam druže, leti lepo i stabilno. Koji frame si koristio, ili si ga pravio?

milos78:
lepo leti , samo me zanima dali ti odrzavas visinu ili  el. chip.

cakra:
Hvala...
hand made ram by  cakra  lol...Al 14x14 i vitroplast 1.6mm...
kao sto naslov videa kaze-od senzora imam samo ziroskope...a za odrzavanje visine bi trebalo staviti jedan senzor pritiska iliti barometar  :)
Znaci-sve rucno...

Juce sam preprogramirao jedan HK30a ESC sa  RapidESC by Simon Kirby firmwerom...i posle inicijalnih testiranja, mogu reci da radi...no moram to malo bolje testirati  (<--)

Sto se rama tice, topla preporuka je da se koriste Al profil od max 10x10mm...ako moze da se nabave...ovih dana cu za NS pa cu da vidim u Nikomi ili u URADI SAM... 14x14 je ok...ali nepotrebno otezava ceo quad...

Sad se spremam da napravim jedan Hexa ram...sa sve kamera pan/tilt holderom (HiSight III by danko (res))...pa cemo videti...
a za multiwii experimentisanje, cu da nabavim jedan drotek imu sa mpu6050..i svim i svacim od senzora... (photograf)
jer ovde kod nas nema sanse kupiti ni senzore niti bilo sta od te egzote...nazalost

Baky:
Odličan ti je ovaj quad :) Ja još čekam na ram i još poneki deo pa da ga sklopim...

A ako neko iz Niša pravi ram ima 10x10 Al profil kod Rajk-a, ja sam uzeo pre neku nedelju.

vpilic:
Potreban je meni 10x10 alu profil. O kom je Rajku rec?

Pozz..
Vladimir

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version