RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Rock CRAWLER

<< < (2/2)

mantagt:

--- Quote from: jovanovic28 on April 04, 2012, 09:14:18 AM ---Citao sam malo po stranim forumima i uglavnom hvale ovaj HSP-ov model ... kompletna sasija mu je od aluminijuma .. kao slabu tacku navode zupcanike koji se brzo potrose. Tockove i gume su takodje kvalitetni, mislim da su prave Beadlock.
Sve u svemu nema nista slicno u 1/8 skali za te pare

--- End quote ---

Kod crawlera ti uopste nije bitno sasija od cega je... Kod njih je bitno od cega i kakvi su kardani, diferencijali (tj. pinion i glavni zupcanik jer su uglavnom blokirani), transmisija, amortizeri... Gume (pogledaj na youtube) su jako lose, tj. slabo "hvataju" kamenje i ostale prepreke...  Takodje je bitan ecs i servo skretanja, esc mora biti jak i sa vecim BEC-om, a i servo treba biti dosta jak... Da ne bude kupis jeftino, pa promenis sve kako bi se ljudski vozio, a to izadje punooo...

Cena mu je jako povoljna u odnosu na velicinu, ali koliko para toliko i muzike... Ja sam njega merkao jer ga je bilo u Bugarskoj po povoljnoj ceni i mogao sam da skoknem po njega, ali sam posle duzeg razmisljanja odustao od te varijante i jednostavno uzeo Venom-a...

jovanovic28:
Verovatno si upravu, obzirom da vec imas jednog crawlera, sta predlazes .. jel ima nesto u cenovnom rangu od 200-250e a da vredi?

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version