AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
New OKTO Maiden flight u Maloj Ivanci !
kremic:
--- Quote from: nebeski on April 05, 2012, 10:17:50 AM ---Posto njih nema da se jave evo ja ću da ih pohvalim, ovu zverku su majstor Krema i majstor Neša sami sklapali i podešavali. Koliko znam Wookong-M kontroler ima u sebi logiku za stabilizaciju i kontrolu kamera maunt-a i nije potrebna neka dodatna pločica.
Takođe taj dan kada su napravljeni ovi snimci, uspešno je testirana i "GoHome" komanda kada se letelica sa daljine veće od 1km od mesta poletanja uspešno sama vratila i sama sletela. :)aplauz
--- Quote from: dandi on April 04, 2012, 10:10:15 AM ---Cinestar8 sa wookong-om, odlicna sprava... Kupljen kao RTF ili sami sklapali? Koji plocu koristite za stabilizaciju i kontrolu kamera mounta?
--- End quote ---
--- End quote ---
Upravo tako kako NEbeski veli. :) tnx ;)
kremic:
--- Quote from: dandi on April 05, 2012, 10:30:47 AM ---Koliko ja znam (moguce da gresim) Wookong ima u sebi stabilizaciju i kontrolu kamere ali samo za 2axis, a oni na letelici koliko vidim imaju 3axis mount, kao i poseban transmiter, sto znaci da bi trebalo da imaju i posebnu plocu
--- End quote ---
Picloc 3X Gimbal stabilization
gizmo:
Cestitam na novoj zverki i da vas dobro sluzi ()-()
WKM je odlican sistem i ja sam licno impresioniran kako to dobro radi sto bi rekli out of box.
Problemi koje Darko pominje se odnose na vetrovito vreme pri kojem se WKM ne ponasa dobro, ali verujem da ce se i to resiti
nekim novim firmverom.
nebeski:
Znamo koliko je 1km. :big smile
Hteo je Krema da ga odveze i 2 km al mu dalje nisu dali (:sok:).
Vozio ga je ko Miško autobus, vezanih očiju :superman:.
P.S.
Moguće je leteti na udaljenosti većoj od 150m bez FPV, dovoljno je imati Kremu za pilota ili kontroler sa autopilotom i GPS-om na letelici. ;namig
--- Quote from: darko on April 05, 2012, 01:11:02 PM ---Znate li vi kolika je to udaljenost 1 kilometar i da li je iko letio model na udaljenosti vecoj od 150 metara a da to nije bilo fpv ?
--- End quote ---
kremic:
:_D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version