AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

New OKTO Maiden flight u Maloj Ivanci !

<< < (9/10) > >>

vpilic:
Ja sam uzeo Tiger motore MT-3506 650KV,
http://www.clubheli.com/Tiger-Motors-MT-3506-650KV_p_3583.html
 i na njima sam mislio da koristim 14x4.7 zbog nedostatka vremena sve jos uvek stoji :(
Samo mi jos reci od koliko A je ESC?

shone:
turnigy 45a

milan_vranic:

--- Quote from: shone on April 22, 2012, 06:32:01 PM ---moguće samo ima jedna mala razlika izmedju kw4 i mt2814 mt je 3'-4s  a kw je 3-6s

--- End quote ---

Mogu oni da napisu i da je 8S. To su potvrdili i mnogo iskusniji od mene na rcgroups i multirotor forumima...
 Pa da li stvarno mislis da je kopterworx u mogucnosti da proizvodi svoje motore a do juce su ma mikrokopter.de forumima pitali kako da leme blctrl?

darko:
Milane ne radi se o tome !
Ne proizvode oni svoje motore , slazem se da je to isti motor i da su ga samo naručili iz te fabrike . Međutim ako on naručuje vecu kolicinu motora onda moze da trazi da se na njima napise kopterworx i da zahtijeva da motor prilagode tj da mu promjene broj namotaja tj karakteristike ( veći ili manji KV ili da moze ići sa baterijom 5s ili 6 s ) !

To isto su uradili i u mikrokopteru pošto su njihovi motori veoma malo modifikovani Pulso motori , samo je osovina skraćena  i stavljena je oznaka MK umjesto Pulso dok je kv ostao isti kao i karakteristike motora ( govorim konkretno o Pulso 2814/22 pošto ih ja imam ).

To sa cijenom stoji , i jedni i drugi su stavili duplu cijenu jer žele brzo i lako zaraditi novac !
Pulso motor je u veleprodaji manje od 30 dolara mislim ( kada se kupi vise od 50 komada )  pa vi sada usporedite razliku u cijeni !
Slao sam mail fabrici pa znam !

shone:

--- Quote from: milan_vranic on April 23, 2012, 10:09:31 AM ---
--- Quote from: shone on April 22, 2012, 06:32:01 PM ---moguće samo ima jedna mala razlika izmedju kw4 i mt2814 mt je 3'-4s  a kw je 3-6s

--- End quote ---

Mogu oni da napisu i da je 8S. To su potvrdili i mnogo iskusniji od mene na rcgroups i multirotor forumima...
 Pa da li stvarno mislis da je kopterworx u mogucnosti da proizvodi svoje motore a do juce su ma mikrokopter.de forumima pitali kako da leme blctrl?

--- End quote ---

ako neko poruci 50 ili 250 kom po njegovoj specifikaciji moze da ga zove i miki maus ako to plati a moze i da ga prodaje po kojoj ceni hoce stvar izbora, vremena i potrebe kupca tj novca koji zeli da odvoji za to.....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version