RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Zdravo
sasa:
Docicu i ja ako ima ovo...
Grk:
Juce smo stigli sa sinom! Cim smo dosli a kisa pada....Nema veze,konacno sam sa zenom opet,i kao sto kazemo u Grckoj, kuca moja kucica!!!(Jedino da nadjemo i poslove sad i sve ce da bude perfektno...).
firebird:
E pa dobro nam dosao i u grad i u rc svet (poz). Jeste bilo neko bezveze vreme ovog vikenda i vetar i kisa i sunce i opet vetar, kisa i hladno i tako to....
Cim se prolepsa vreme idemo na livadu kod cika Joleta, mozda vec sad za Uskrs... ()-()
Grk:
Firebird,u Grckoj retko kad uspevamo da letimo sa vetar slabije od 30-35 km na sat. Mnogo planine imamo a znaci mnogo vetar. Zato kad cujem da neko kaze da ima ili nema vetar malo mi je cudno zato sto sto se mene tice ovde nema nikad(dobro i ovde duva 2-3 puta godisnje :)aplauz) Nisam reko kako se zovem ljudi,ja sam Vagelis,evo da znate kako da me pozovete :big smile
edit: gde ta livada? nadam se da nije daleko od mene,ja zivim u Pivari.
firebird:
Livada je u Šumaricama, koje su uzgred rečeno posle nekoliko desetina godina sredili sa šetališnim stazama , na potezu između muzeja 21.oktobar i spomenika V-3. Ima dovoljno mesta za poletanje i sletanje aviona ali se nekako na jednom kraju nalazi drvo koje takođe voli avione >:(
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,678.45.html
Evo livade
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version