RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Piper Cub "Elizabeth"

<< < (11/11)

apaskalmmx:

--- Quote from: Anakin on May 07, 2013, 01:24:55 PM --- Ne znam sta nazivas autopilotom, da li je bilo vise povezanih stanica i, ako jeste, koji moj ste se dobacivali sa njima?

--- End quote ---

Da, stanici su bili povezani sa trener system.(master-slave)

Auto pilot zovem onoj ko drzhi master stanica - shto ja da pogreshin on mozhe da popravi u letu.

Napravili smo pilotsku greshku, nishto ne je odkazalo, sve je radilo savrsheno, jas sam napravio jedan krug i predao stanicu na tret chovek. On je pogreshio i chovek so master stanica nie mogao da ga izvuchi.

Pozdrav
Paskal

Sava:
Šteta, ali i ovo je deo modelarstva. Tako se najbolje uči, sigurno ga na taj način nećete više slupati.
Naravno da ću pokušati da vam pomognem, da ste bliže okrpio bih ga očas posla. slupan je do prvih prozora i pošto nemam klasične planove nacrtaću ti šablone tog dela i poslati poštom. Važno je da je krilo preživelo. Neznam šta bi bilo da je konstruktivno. Ovo krilo je sendvič od stiropora i lakše je od konstruktivnog krila istih dimanzija. Stvar je u tehnologiji izrade. Večeras ću uzeti da crtam. Pošalji mi adresu na PP.
Pozdrav,   Sava    4e

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version