RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Wilga
Sava:
Jedan od težih projekata reparacije, ali naravno izvodljiv. Sigla je Wilga, a kako je izgledala više govore slike:
Sada je sve u fazi završavanja jer sam pokupio sve na svoje mesto. Najveći problem je napravila predhodna reparacija koja je rađena poliesterom preko silnog silikona kojim je trup bio obilato izmazan iznutra. Neznam kakvo vam je iskustvo sa skidanjem tog satarog silikona, ali mogu vam reći da odnosi jako puno vremena.
Sledi nastavak radova, uglavnom farbarski poslovi. Nisam mnogo detaljisao oko samih radova jer smatram da su toliko specifični da neće nikom koristiti kao iskustvo.
Vertikalni stubovi koji spajaju vatreni zid sa krovom kabine napravljeni su od karbonskih šipki i biće ulepljeni posle definisanja prozora.
Po završetku, objaviću još par slika.
misha:
Jedan od onih aviona koji su ruzni do bola, a opet prelepi.
sasa:
--- Quote from: misha on April 11, 2012, 11:30:30 AM ---Jedan od onih aviona koji su ruzni do bola, a opet prelepi.
--- End quote ---
Mi ga imamo u Krusevcu(mislim pravi)i slazem se sa tobom Miso,ali samo ako za avion moze da se kaze da je ruzan.
Pogledaj malo na jutjubu kako izgledaju rc modeli...perverzija :hehe (:sok:),
a da vec ne komentarisemo njegove performanse(brzinu penjanja :sljus),opet mislim pravog... :)aplauz
misha:
nisi me razumeo. ruzan je ali ne bihg imao nista protiv da imam jedan takav
Anakin:
Stvar ukusa, naravno, ali meni su Stuka i Storch ruzni a prelepi. Wilga mi je leteci traktor, ruzan da ne moze biti ruzniji, a "slag na torti" mi je onaj trap k'o kozije prednje noge.
Just my two cents.
Salu na stranu, ne sumnjam da ce ga Sava odraditi vrhunski.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version