RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Wilga
miša2002:
Svaka čast, ki da je nov!
Sava:
Hvala vam svima, još da i vlasnik bude zadovoljan. Najveći problem su ovde bili delovi koji nedostaju tako da ih je trebalo napraviti,a da liče originalu. Zato jedan savet budućim lomljenjima, obavezno pokupiti sve sa lica mesta jer i ne pomišljate koliko može da pomogne beznačajan polomljeni detalj.
sasa:
Ma stavam je ljudi...pa on zna neku magiju pa su mu zato tako dobri modeli,inace obican covek ovo ne bi mogao da napravi.
Kume...mislim sta reci... :)aplauz :)aplauz :)aplauz.
Mislim,el bi mogao ti od ove moje zene ,koja ima 42 godine :sljus ,da mi napravis dve od po dvadeset i dve god. (yay) (yay) (yay) :_D :_D :_D
mirce:
Možda i može, mislim, ako imaš sve delove... :_D :_D :_D
Sava:
Au kume, kada bi mogao od moje bi ceo harem napravio. :_D
Može se napraviti žuti mačak sa belim šapicama i još da mrnjauče. Koliko truda nosi ovakva reparacija. Najviše vremena su odneli falcovi za prozore , kod Wilge su prozori ispupčeni, a Goranu fali tri komada, svaki drugačiji, ako ne nađe gotove eto meni novog izazova. Pravljenje alata pa vakumiranje prozora. Mogu se ugraditi i ravni prozori , ali to nije prava stvar. Videćemo šta nam je činiti. Radim paralelno tri ozbiljna projekta tako da više nisam siguran šta je šta i od kojeg modela. 6e
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version