RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Aerodrom kv
disljenko:
Odes na ovaj sajt www.imgur.com i okacis slike prvo tu, kad to uradis za svaku sliku dobices sa desne strane link do nje, kopiras jedan po jedan link i postavi na forum. Treba da kopiras onaj link koji ima oko sebe tag [IMG] (BBCode (message boards & forums))
sasa:
(:sok:) kAKAV KUPUUUUUUSSSSSS.. :)aplauz .ne znam vi,al ja idem ponovo :mhm (yay)
Sava:
Jedan prelep dan i druženje za nezaborav, kada napišu ono "kv" uz ime, vi čitajte "VKV". Drštvo je fenomenalno i stvarno ne bih da izdvajam bilo koga jer bih uvredio one koje bih nenamerno zaboravio.
Pardon, ima nešto što ću posebno istaći, a da se svi slože:
Ćup sa kupusom i ostalim špecijama, slušao sam o njemu, ali verujte mi mora se ne probati nego propisno najesti.
Pozdrav za svo društvo ()-() ()-()
misha:
Kao i do sada sve na nivou. Jedino bih zamolio Belju, ili bilo koga drugog zaduzenog za obezbedjenje
nekog sledeceg skupa, da se zabrani pristup onom gospodinu (imao je sve vreme neki sesir na glavi)
koji je leteo helikopter i sve nas maltretirao istim.
Inace, fenomenalan dan za letenje, i druzenje. Kao da je bio mini Warbird Day.
Dva Mustanga, Corsair, Spitfire, Zero, Piper Miss Monica i Beljin Izvidjacki avion.
Coka je fenomenalno leteo Corsaira posle podosta vremena, a Saletov Spitfire je odusevio sve prisutne,
kako zvukom tako i akrobatskim letenjem.
Pozdrav svima i vidimo se uskoro
nedbojsa:
O Cokinom letenju sam do sada samo slušao, a sada sam i video naravno ostao sam bez teksta. Mada dobro je leteo spitfajer onaj čiča sa slamenim šeširom, ali sve pada u vodu kada uzme heli u ruke, lepo on leti i sa njim ali preteruje gde god se okreneš heli zuji. Miša se naleteo zerom za sve pare...
O domaćinu i ekipi sa Kraljevačkog aerodroma šta god se kaže malo je, ko nije bio i video ne zna šta propušta.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version