RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
RC LETENJE BEOGRAD 2012, 20. Maj 2012.
Dejan Dobricki:
hvala na svemu i od mene (res)
pnedic:
--- Quote from: branek on April 28, 2012, 08:40:40 PM ---Pozdrav svima,
Tradicionalni Modelarski skup RC LETENJE BEOGRAD biće održan 20. Maja 2012. godine, na Aerodromu 13. Maj. Skup će biti prilika za druženje, letenje, a imaće i ručak. Da l' paprikaš, da l' gulaš, da l' pasulj, ne zna se, ali se zna da će Laza biti prekontrolisan kao putnici na aerodromu pre prilaska kazanu! :big smile
Svi su pozvani, molim samo da se prijave ovde (neka i glasaju iznad, da se lakše prebrojimo).
Pozdrav
rcfly4um tim.
--- End quote ---
Ja se izvinjavam na glupom pitanju: a gde je aerodrom 13.Maj ? U Beogradu ?
Zao mi sto ovu poruku nisam juce procitao, mozda bih uspeo da pobegnem od kucnih poslova i da vam se pridruzim. Sledeci put cu da budem revnosniji u pracenju ove teme.
gizmo:
--- Quote from: pnedic on May 21, 2012, 11:09:21 AM ---Ja se izvinjavam na glupom pitanju: a gde je aerodrom 13.Maj ? U Beogradu ?
--- End quote ---
http://lmgtfy.com/?q=aerodrom+13+maj
Gabor:
Organizacija na nivou, kao i uvek! Druženje, letenje... (yay) Dosta ljudi sam već poznavao, sa nekim ljudima sam samo trgovao, dopisivao preko foruma, a sad se ukazala prilika i da se lično upoznamo. Vreme je bilo vrlo dobro... Utisci su vrlo, vrlo pozitivni (res)
Veliki pozdrav iz Bečeja, od RC TEAM-FLYING BANDITS ()-()
POSEIDON:
Ufff jedava sam čekao da vidim fotke...ja nažalost nisam ove godine mogao da dođem...al počela je sezona pa ćemo se verovatno češće viđati i družiti.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version