RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

RC LETENJE BEOGRAD 2012, 20. Maj 2012.

<< < (13/19) > >>

Dejan Dobricki:
hvala na svemu i od mene   (res)

pnedic:

--- Quote from: branek on April 28, 2012, 08:40:40 PM ---Pozdrav svima,

Tradicionalni Modelarski skup RC LETENJE BEOGRAD biće održan 20. Maja 2012. godine, na Aerodromu 13. Maj. Skup će biti prilika za druženje, letenje, a imaće i ručak. Da l' paprikaš, da l' gulaš, da l' pasulj, ne zna se, ali se zna da će Laza biti prekontrolisan kao putnici na aerodromu pre prilaska kazanu!  :big smile

Svi su pozvani, molim samo da se prijave ovde (neka i glasaju iznad, da se lakše prebrojimo).

Pozdrav
rcfly4um tim.

--- End quote ---

Ja se izvinjavam na glupom pitanju: a gde je aerodrom 13.Maj ? U Beogradu ?

Zao mi sto ovu poruku nisam juce procitao, mozda bih uspeo da pobegnem od kucnih poslova i da vam se pridruzim. Sledeci put cu da budem revnosniji u pracenju ove teme.

gizmo:

--- Quote from: pnedic on May 21, 2012, 11:09:21 AM ---Ja se izvinjavam na glupom pitanju: a gde je aerodrom 13.Maj ? U Beogradu ?

--- End quote ---
http://lmgtfy.com/?q=aerodrom+13+maj

Gabor:
Organizacija na nivou, kao i uvek! Druženje, letenje...  (yay) Dosta ljudi sam već poznavao, sa nekim ljudima sam samo trgovao, dopisivao preko foruma, a sad se ukazala prilika i da se lično upoznamo. Vreme je bilo vrlo dobro... Utisci su vrlo, vrlo pozitivni  (res)

Veliki pozdrav iz Bečeja, od RC TEAM-FLYING BANDITS  ()-()

POSEIDON:
Ufff jedava sam čekao da vidim fotke...ja nažalost nisam ove godine mogao da dođem...al počela je sezona pa ćemo se verovatno češće viđati i družiti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version