RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Ukraden Hexakopter DJI F550 sa NAZOM !!!!

<< < (2/6) > >>

nebeski:
Ovo je jedna od poslednjih slika koje imam:

--- Quote from: djbojan on May 04, 2012, 11:56:05 PM ---Pazi mnogi me znaju da letim avionima i garant ce mi ponuditi ili bar pitati, ali zrenjanin ima preko 100.000 stanovnika i ko zna odakle je taj auto, sto nisi zaustavio prvi auto koji je naisao, samo da si istrcao na sred puta i stao bi, pa bar da stignes i vidis tablice.

--- End quote ---

Kada sam video da kreće potrčao sam prema putu kroz njivu ali nije bilo šanse da vidim tablice i da stignem da stanem ispred njega.  :'(

nebeski:

Evo je i lokacija gde se to desilo, sada sam primetio i da je to malo posle skretanja za padinjak. "Nemili" dogadjaj se desio oko 20:05-20:10h.
Mozda na tom skretanju ima kamera, to ću pokušati da saznam mmmm. Ako je tamo nema, nema je nigde  :mhm.
Nada umire poslednja  (:sos:).

P.S.
Iz nekog razloga mi ne uključuje automatski satelitski snimak kao podlogu već ga treba kliknuti da bi se pojavio.

danko:
Ne bi bilo zgorega da odeš u prvu policijsku stanicu i priupitaš da hexa nije kod njih... Ne bi me začudilo da je neki drug Čvorović primetio zločinačko-špijunsku letelicu, koju je odmah potom zarobio i odneo u policiju.

nedbojsa:
Ima jedan tako da kažem "seljački" fazon, gde se uz broj telefona za kontakt i eventualne adrese, jasno i vidno označi da je predmet radioaktivan ili otrovan i da nalazač obavezno obavesti policiju koja  će preuzeti sve potrebne mere, kao i detoksikaciju nalazača. Naknadno sa njima je mnogo  lakše objasniti o čemu se radi bitno je samo da niko ne odnese kući.

Pošto se sve već desilo kako se desilo u policiji navedi vrenost veću od 40.000,00 din jer se onda smatra teškom krađom pa moraju po službenoj dužnosti da daju malo više gasa prilkom istrage!

P.S. Prati malo oglase, kupujem prodajem, limundo, kupindo... verovatno će se uskoro pojaviti u oglasima kao letelica koja liči na NLO.

saxpg:
Ja bih ti preporucio facebook. Nadji dobru sliku hexe, na slici opisi sta se desilo i ponudi nagradu za informaciju, a onda nadji nekog iz Zrenjanina da taguje ljude. Kolko god zvucalo bezveze FB je najbolje sredstvo za takve akcije. Ne mogu da vjerujem kakvi klosari...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version