RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Losi 8IGHT-T 2.0 RTR
duke:
(res) odlicno, imas sve i odmah, cak i starter box!!! Mislim da nisi pogresio sto si uzeo sve i novo. Oko DX3S ce ti trebati malo vremena da se naviknes, ali nemoj da te plasi to pokazivanje temperature uvek malo "laze " (za 10,15c) pomeri mu alarme na 160c i sve je ok.
duke:
Sto se motora tice, mislim da bi ti mozda kroz neko vreme legao neki 21,cisto zbog ustede goriva ...Ali za pocetak i ulazak u ovu racing pricu taj motor je odlican,razradis ga lepo, ispraksas se na njemu oko stelovanja, probas da ga malo odvrnes pa vidis sta dobijas, onda zavrnes dizne (naravno sve to posle razrade) ,i pratis njegovo ponasanje ,zvuk, ler ... Sve te sitnice i fina podesavanja cine ovaj hobi prelepim :)aplauz
n.artur:
Stigle jos neke sitnice:
Baterija za StarterBox
Za kontrolu LiPo baterije
Zlu netrebalo
i alat nesto mi ne izgleda kvalitetno ali za te pare i sam pocetak mislim da ce posluziti
matovic:
(res) za izbor, no vec smo pricali o tome... super si prosao sa cenom obzirom da ti je doneo drugar i nadam se nisi platio carinu i porez :)
Jedino sto mislim da ces menjati vrlo uskoro je steering servo, ovaj sto dolazi uz RTR je 10kg/cm.... trebace ti nesto od bar 15kg/cm da bi bio dovoljno upravljiv
Malo na tu tematiku imas ovde http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,8478.msg61325.html#msg61325 kao i par saveta za servo saver :)
Pozz!
()-()
n.artur:
Juce je bilo prvo paljenje i sve je proslo kako treba, moram da se zahvalim "duke" koji je bio strucni konsultant ()-()
i svima vama koji ste mi davali savete za sve ostalo.
Ovo je snimak od danas gde sam vec davao malo po gasu.
Sve sugestije prihvatam.
PS. Nije imao ko da mi snima pa sam ja u jednoj ruci drzao tel. a u drugoj daljinac.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version