RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Meister Scale Zero
mirce:
Da, definitvno sve pomalo tapka u mestu, ali sa lepšim vremenom ima da se opet "zauka". Danas je bilo sunčano, ne mnogo toplo, ali šmirglao sam delove koje nisam ošmirglao kad sam zadnji put to radio.
Martin je navodno nacrtao karmane na G2. Tako mi je bar danas rekao...
Kaže dolazi sutra uveče da crtamo, ali dok ga ne vidim na vratima ništa ne verujem.
Večeras nastavljam rad na karmanima od Zeroa, jer kad to završim mogu da ga rasklopim i da počnem sa presvlačenjem u staklenu tkaninu.
Bez brige, za sada je i dalje sve pod kontrolom. Ide malo sporije, ali ide...
Pozdrav
Mirče
mirce:
Malo se radilo...
Pozdrav
Mirče
mirce:
Dok se Galeb farba, da Kombinat ne bi imao "prazan hod", vratio sam se Zerou...
Pošto vidim da od februara nije pisano, a radjeno je svašta, predlažem vam da posetite sajt i vidite dešavanja i na ovom projektu...
Evo par slika od juče...
Klasika... ()-()
Pozdrav iz Kombinata
mirce:
:big smile
Svaka tačkica je prečnika 1,8 mm !!!!!!!
Uros123:
Ne zelim da idem of topic ali nitne precnika 1,8 nisu nesto male, u aeroklubu u Zemunu (Franjo Kluz) makete raketa rade se sa nitnicama precnika 0,7mm-0,8mm pa i manje i trakicama ispod 0,5mm. Svaku nitnicu treba zalepiti rucno (pojedinacno) bez transfer folije :D a ima ih u proseku oko 2500 nekad i vise. Mirce ovo nije kritika ni slucajno, nego da ako Vam se u jednom trenutku "smuci" lepljenje nitni da se setite da ima i "gorih" za postavljanje :)
Puno pozdrava,
Uros
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version