RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Meister Scale Zero

<< < (18/31) > >>

misha:

--- Quote from: drjack on August 25, 2012, 12:28:45 AM ---
--- Quote from: Nenad Miklusev on August 24, 2012, 04:34:12 PM ---Zanimljivo, al' ovo su sve Texani/Harvardi, prebudzeni da lice na Zeroe i VAL.

--- End quote ---
Hm...Pa i meni je bilo malo sumnjivo odakle im toliki Zeroi ali mi na pamet nije palo da su Texani
[/quote

The rarity of flyable Zeros accounts for the use of single-seat North American T-6 Texans, modified externally and painted in Japanese markings, to stand in for the fighter in the films Tora! Tora! Tora!, The Final Countdown, and many other television and film depictions of the aircraft, such as Baa Baa Black Sheep (renamed Black Sheep Squadron). One Model 52 was used during the production of Pearl Harbor.
--- End quote ---

mirce:
Misliš na ono roze, što imam jednu tablu? To je i dosta čvrsto...

Pazi koliki je kraj krila...

nenadejno:

--- Quote from: mirce on August 25, 2012, 12:37:00 AM ---Ajd' sad "pomoć prijatelja", pošto su krajevi krila baš velikog radijusa, mislio sam da ih umesto od balze pavim od stirodura. U sredinu bih ubacio tanak šper za ojačanje.

Da li će epoxy smola možda da nagrize stirodur? Ja mislim da neće, ali ajd' da pitam...
Takodje, imate li vi neki bolji predlog za "matrijal"?

Pozdrav

Mirče

--- End quote ---

Ako radish sa smolom iz BG shopa ona ne nagriza stirodur. Provereno jer sam radio skoro kapotaz a kao materijal za modeliranje mi je posluzio strirodur.
Puno pozdrava Nenad
ZA MODELE NEMAM KOMENTARA SAMO NEMO GLEDAM I NE MOGU DA VERUJEM SVAKA CAST (res)

Duh_Koji_Hoda:
Mislim da smola kao smola ne jede stirodur, ucvrscivac je krivac. Imao sam neki plavi koji je jeo sve, verovatno postoji nesto sto moze i na stirodur...
SVAKA CAST ZA MODELE  (res) (res) (res)

nedbojsa:
Epoxy smole ne razjedaju penaste mterijale, ono što nih razjeda su poliester smole!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version