RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Pomoc
Vuki:
Pre svega, pozdrav svima i nadam se da cu uzivati na ovom forumu! Dobio sam helikopter i to me je nateralo da se pozabavim ovom materijom i RC modelima, iako mi je sve dobro poznato oko modelarstva generalno i vazduhoplovstva. No, to u drugoj temi.
Naime, helis je iz Usca, to je mali RC model, sa 3 kanala, mislim, i za prvi RC i iskustvo je sasvim ok. Ono sto je problem je to sto napolju nece da ide napred, dok u kuci komande dobro slusa, ide lepo i nazad i napred, mogu krugovi da se naprave, a napolju cimne napred i ostane u rezimu lebdenja tj. moze samo gore i dole. Pa eto, ako neko zna sta bi mogao biti uzrok tome, bio bih mu zahvalan da napise.
Pozdrav ;)
Gatti.Gatozza:
mali helikopteri iz ušća nisu RC, nego modeli kontrolisani IC vezom. smeta im sunce i napolje ih je teško ili nemoguće leteti po lepom vremenu.
Vuki:
Znam da im smeta sunce, danas ga bas i nije bilo, no, nebitno, ta razlika RC i IC svakako da postoji, ali, iz mog prvog posta se dalo zakljuciti da sam potpuno nov oko svega toga, pa tako laicki sam rekao da je za mene to RC, jer tako vecina pocetnika sigurno zamislja RC.
Kako god, hvala na odg.
+ pitanje, posto to nije RC, jel moze neki link, bar ovde na forumu, ka nekoj temi ili helisu koji jeste RC i gde u Beogradu ima RC, a ne IC, kako postovani Gatti kaze ?
Veljko.N:
U Beogradu ne znam gde ima, al ovo ti je neki od RC helija http://www.rc711.com/shop/align-trex-450-plus-super-combo-24g-t6-sfhss-6ch-radio-rtf-set-p-5930.html?cPath=165_47_188
Pozdrav!
Gatti.Gatozza:
imaš i ovde na forumu, čini mi se, na prodaju nekoliko helikoptera u klasi 450. međutim, prva stvar koju trebaš da uradiš je da ne uložiš novac u sam helikopter, već u dobru stanicu koju možeš da nakačiš na komp i da vežbaš letenje na simulatoru. veruj mi, na kraju će te ispasti mnogo jeftinije. takođe, simulator značajno smanjuje šansu za razočarenje prilikom prvog leta i nemoć dok gledaš heli kako traži mesto na koje će da se slupa.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version