RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
QQ YAK 54 184CM COMPLETE COMBO
Sava:
Ja sam na tu rupicu zalemio bakarnu cevcicu(suplja bakarna nitna) pazeci da je ne zacepim.Vratio plocicu na karburator i navukao silikonsko crevo te ga sproveo u trup,tako da je iskluceno iz struje elise.Motor savrseno radi u svim rezimima.
mirce:
Na mom Zenoahu GT 80, nemac od koga sam ja kupio model, rešio je to ovako:
To je isto ono što je rekao Licider...
Moje mišljenje je da taj motor ima jednu manu - kineski je...
Mom kineskom motoru sam se dva puta radovao, jednom kad sam ga kupio a, drugi put, mnogo više, kad sam ga prodao...
Lazo:
More Mirče pusti ti sad to! Nego, ič mi se ne dopada gde si metnuo satelit prijemnik. Iako sam siguran da znaš zašto, ipak da kažem, poradi drugih. Elem, pored toga što će se nalaziti u veoma neprijatnoj temperaturnoj sredini, on je i veoma zasenjen rezervoarima vazduha i samim motorom. Skoncentriši se bre malo. Možeš ti to mnogo bolje da osmisliš :big smile
(pijemo)
mirce:
To je stara slika, premešten je...
zajo:
Znaci jos ima sta da se radi.Mislim da mi je skroz jasno na koja rupica treba da se lemi bakarno crevce pa silikonsko i u model, ali naravno da cu to da fotografisem da potvrdimo sutra.Dali se to moze zalemiti sa obicni letkum.
Koja svrha imaju dihtunzi koi "produzavaju"motorac, mogu li sam da isecem takve dihtunze da ne cekam porudgbinu?
Da ostavimo razbudjivanje dizne ako nema rezultat.
Cevka koja se nakrivila sto izlazi iz auspuh koja se vidi na onoj mutnoj slici se skroz odlomila.Ima li problem da motor radi baz nje?
Mirce@
Moje mišljenje je da taj motor ima jednu manu - kineski je...
Mom kineskom motoru sam se dva puta radovao, jednom kad sam ga kupio a, drugi put, mnogo više, kad sam ga prodao...
Iskreno i ja sam se pokajao.Da be sad ja bi pre za MVVS :-\.Ali nema sta,pokusacu sve moguce sa ovim.
Hvala svima ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version