RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

QQ YAK 54 184CM COMPLETE COMBO

<< < (18/21) > >>

Miki Va:
Kapa dole Zajo  :)aplauz pravo uzivanje gledati ove majstorije sa Yakom ....

()-()

zajo:

--- Quote from: marko on September 01, 2010, 12:08:29 PM ---Majstorski matori, nema sta! (res)
Alal vera, stvarno cepas tog Yak-a za sve pare. :)aplauz
A i muzika je strava. :mhm

--- End quote ---

--- Quote from: nenadejno on September 01, 2010, 12:21:04 PM ---To nije bre jedrilica be cepi nego balerina hehehehehehhehehehe lol
Strava  (:sok:) (:sok:) (res) (res) (res) (res)

--- End quote ---

--- Quote from: Miki Va on September 02, 2010, 04:11:15 PM ---Kapa dole Zajo  :)aplauz pravo uzivanje gledati ove majstorije sa Yakom ....

()-()

--- End quote ---

Хвала свима ()-() знам да сте сви погледали видое и да осечате да непотребно да се још коменише. Добио сам по један одличан коментар из Словеначки и Грчки форум (замислите) а нешто више коментара добио на Flyinggians-e што ми је посебно драго.Можда нису коменисали али погледали видео(види се по гледаност). Надам се да че мо се опет дружити што пре (pijanoo)
Поз....

zajo:
Постајем досадан али кад нико други није постирао нече сметати.
Еви један опуштени недељни лет без миксања, музике и слично:

Иако све изгледа розово није баш :-\ имено или "елем" збуцао гориво вредно 150е около 30литара те.остало 5-6литра а треба да учествујем на митинг у Битола и да снимам за неку забавну емисију. Да је био бензинац сигурно би потрпшио дупло мање.
Сад незнам дал да поручим још гориво а то би значило још толико пара или да полако штедим за нови бензинац mmmm. Све зависи од Дулета и Гилета јер они покушавају да поправе DLE30-ку али задње вести нису биле баш сјајне (nene)
Поз.

jake87:
Odlican video. Ja vise volim bez muzike kada su nitrasi i benzinci u pitanju, muzika je za elektricare.  lol  lol  lol

SABURO:
Zajo...sve sve, ali sletanje ti je vrhunsko!!!  (res)
Samo ti postavljaj video materijale ima onih i koje ovo zanima i vole da pogledaju, kao ja. Tako da ne dosadjujes...

()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version