RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Bell huey cobra

<< < (9/12) > >>

mirce:
Juče sam kod Goše video ofarbanu Cobru uživo. Mnogo dobro izgleda... 

Površina je glatka, Bojan se potrudio da sve risove i neravnine lepo izgituje, odradjeno je mnogo detalja, i još kada se doda crna boja, ima da bude strava model... 

Pozdrav

Mirče

Nije mi djavo dao mira pa sam ofarbao ostatak delova trupa i skija. Naravno zahvaljujem se puno Golubu na odlicnom farbanju i na utrosenom vremenu. Sto se tice trupa tu bi trebalo jos par slova i oznaka da se stave i sto se mene tice dosta ne bih da preterujem.

Pa evo jos par slika:

Ovako sam priblizno isao da bude kolor sema tj ceo izgled, sto se tice nosaca raketa to imam u planu da uradim ali ne sada.

Pozdrav Bojan.

promat:
Da,toje ta cobra koja je do pre godinu dana bila osudjena da visi u necijoj radionici.Ipak zalaganjem druga Bojana i njegovom voljom da krene ozbiljno u ovaj projekat,dovelo je do toga da sada vidimo model koji daje sigurnost da ce biti zavrsen korektno.Svakako je drug Bojan dobio pomoc i podrsku drugih njemu slicnih ljudi,koji kada nesto odluce idu do kraja.Moja je zelja da budem prisutan,kada se bude pravio probni let i da isti uspe u sta sam ja apsolutno uveren.

Bojane budi i dalje uporan i uspesan

Pozdrav

Dusan Papic

mirce:
Slučajno znam jednog koji ti može srediti ta slova i oznake...  ;namig

Pozdrav

Mirče

Hvala vam cika Dusko, naravno bez pomoci ostalih modelara ne bih uradio ovako model. Sto se tice probnog leta naravno da Vas ocekujem da prisusvujete koa i ostale modelare. Mirce hvala vam za pomoc naravno da cu vam se javiti  ;).

Radovi se nastavljaju zamenuo sam stare linkove za nove karbnske sve lepo ukrojio, napravljen je i nosac servoa koa i ostalih elemenata (konektori za punjenje baterije i za svecicu). Poceo sam takodje da namestam i linkove koji idu od servo motora ka polugicama. Kada sve to zavrsim ostajemi jos samo auspuh da namestim sobzirom da necu da secem trup koa sto je u upstvu nego zelim da ostane u trupu, posle malog razmisljanja dosao sam do konacne varijante sobzirom da je prostor u trupu izuzetno mali tj uzak i da je jako zeznuto manipulisanje uutar njega odluceno je da pravim auspuh iz dva dela prvi deo da bude lula u L obliku dok ce drui deo biti lonac.

Pozdrav Bojan.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version