RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Bell huey cobra
sova:
meni lepse ovo od onog sa slike (yay) (yay) (yay), valjda zato sto je ovo nase!! (<--) (<--) (<--)
mirce:
Lepo, lepo...
Kad se planira prvi let?
Pozdrav
Mirče
--- Quote from: sova on July 18, 2013, 08:51:45 AM ---meni lepse ovo od onog sa slike (yay) (yay) (yay), valjda zato sto je ovo nase!! (<--) (<--) (<--)
--- End quote ---
Hvala :)
--- Quote from: mirce on July 18, 2013, 10:10:45 AM ---Lepo, lepo...
Kad se planira prvi let?
Pozdrav
Mirče
--- End quote ---
Prvi let ja se nadam da ce biti uskoro, trenutno sto me koci u tome jeste auspuh koji treba napraviti sobzirom da je sve dosta skuceno moram da smislim kako to sve da spojim u samom trupu.
Razmisljam da napravim slican auspuh koa sto ima zenoah tako kockas i te velicine posto takav mi odlicno pase i onda samo neku lulu od motora do lonca.
Pozdrav Bojan.
sova:
mozda ne bi losa fora bila da se izvuku cevke od auspluha na nosace naoruzanja sa strane pa da izgleda kad leti kao da uvek puca :_D, mala sala (yay) znam da je ideja glupa al mi je bila simpaticna da je napisem! :hehe
Jos malo pa gotovo, sklopio sam je skoro celu povezao komande i sve lepo funkcionise. Sto se tice auspuha smislio sam sve kako cu da odradim, delovi su skupljeni na gomilu i u toku ove nedelje kada ih sve ukrojim nosim da se zavare. Napravio sam jdan deo koji ce biti pricvrscen uz motor i koji ce biti nosac creva, drugi deo je lonac koji ce biti pricvrscen na kuciste helikoptea i isti povezan crevom.
Toliko za sada.
Pozdrav Bojan.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version