RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Bell huey cobra

<< < (2/12) > >>

mirce:
Ovo će da bude baš lepo.
Drago mi je da me ovaj model uzeo neko ko će ga "vratiti" u život i ponovo leteti.

Malo off topic, vidim silne medalje na zidu, gde su osvojene?

Ako treba bilo kakva pomoć kad dodje vreme za finiširanje modela javi se. Mislim da smo i komšije...

Pozdrav

Mirče

Pozdrav Mirce

Hvala vam na ponudi za pomoc  oko finisiranja modela, bila bi mi velika cast da mi pomognete.
Medalje sam osvajao na raznim takmicenjima, posto se bavim atletikom 400m, a bice ih jos ...

E oavko stoje stvari. Susreo sam se sa gospodinom Duletom Papicem cime me je uputio u sve probleme oko ovog modela. Tako da konstrukcija drzaca motora mora da se menja. Dao mi je sve potrebne savete i njegove planove kako je on to zamislio da odradi i dosli smo do nekog zakljucka. Posto na postojecoj konstrukciji nije bila moguca auto rotacija odlucili smo da i to ugradimo. Sad je na meni da dobro razmislim oko svega, pa to i da napravim. Samo da mi prodje ispitni rok pa ce sve biti lakse. Ako neko ima neki savet nek slobodno kaze.

Pozdrav.
Bojan

mirce:
A zašto u taj model ne ubaciš neku savremenu mehaniku?
Pošto si iz Novog Sada, konsultuj se i sa Saletom (Saler), verujem da ćeš i od njega mnogo toga korisno čuti...

Pozdrav

Mirče

Nisam iskljucio opciju savremenije mehanike ali nekako bih zeleo da pokusam da ostane njegova mehanika malo preradjena, ipak nekako bih da ostane u tom njegovom "dobu" kada je napravljen ako me razumete. Videcu da se cujem sa Saletom u skorije vreme i ako mi mozete reci samo kada ste vi modelari na ceneju dosao bih mozda malo.

Pozdrav
Bojan

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version