RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Аеро Шок Киев Украина
zajo:
Позвао ме лик кои сам упознао у Бугарску- Кзалк. Платен ми је био превоз(авион) и смештај. Овако је почело
Морао сам мало да прерадим екстру- препоручуем свима кои имају овај модел.
Брифинг( неам поима шта су причали lol ) погледајте униформе које имају.
Да нисам ја где би ова држава била 8)
Прекрасан модел, летио га пилот на онај Јак победнихик џет мастерса. Како лети лик то је просто невероватно. Чак и ти што неволе џетове зеволиче кад виде како лети лик. назвао би то уметнички F3A :) Иначе лик има 70 и кусур и несечам се како се зове :sljus .
Овај модел припада на Israeli Jet team како лети лик неверојатно, попут Идо Сегев-a :mhm
Israeli jet team лик кои стои
Окло седам бендова је свирало увече
Ово није фарба нит фолиа
једини модел у свету кои има ово. Тако брзо излази ваздуџ да пробија звучан зид или шта и звук је неописив ")
Israeli један је краширао не погубно сва среча.
ово је најлепши F3A модел кои сам икада видео, погредајте угао на вертикалац и крила на следеча слика.Кажу да нема потребе од никакве миксове. Лети га Првак Украине и шире Јури. лети исто и freestyle ја и он смо најбоље летели то.
http://imageshack.us/photo/my-images/109/imag0126nd.jpg/
лети се један по један, лик коментише док летиш, све се снима профи и де на бим. Публика веча нисам имао :big smile
Биче још фоткица, ово је само од мобилни.
Пздрав (pijemo)
magic:
Au Zajo, svaka cast, mora da je bio lud provod! Jedva cekam ostale slike.
poz
djbojan:
Auuu, svaka ti cast, bas ti zavidim, ovo je bas velik skup, i bas je bilo za svakoga ponesto, a nekoga sve (res)
nenadejno:
(:sok:) (:sok:) (:sok:) (:sok:) (:sok:) (:sok:) (:sok:)
GILE:
Zajo neizmerno se zahvaljujemo sto si ovo podelo sa nama (res) (yay)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version