RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
SPITFAJER
presko:
Mišo,
Promašio si model.
Obe slike koje sam postavio, i za položaj težišta i za veličinu motora, su iz uputstva za sastavljanje, baš za Sašin model.
misha:
moja greska. mislio sam da je h9. u svakom slucaju CG prema uputstvu, a balansiraj naopako,
sasa:
Bravo Presko.
http://www.kyosho.com/eng/products/rc/detail.html?product_id=103653
Najaci motor preporucuju .56 4T a ja sam stavio .70 4T,ali ne zato sto sam tako hteo ,nego zato sto sam imao taj motor.
Inace sam pristalica da se ugradi najmanji preporuceni motor.jer samo tako mozes realno da letis taj model a ne 3 puta jaci,i takav model bi i moja baba mogla da leti.
Kao sto rece Zoran-jedrilicar iz Trstenika:citiram:Te vase motore i na metlu da stavite imalo bi da leti.
Potpuno je u pravu za pojedince sa ovog foruma.
Miso...kamo srece da je ovaj model u pitanju sto si ga ti predstavio,ali veruj mi i njega bi leteo sa ovim motorom, i to garantujem ,perfektno. :mhm
sasa:
Skinuo sam 25 gr olovo koje sam stavio u repu,izvadio lipo bateriju i ubec,a stavio 55 gr laksu bateriju i to za 10 cm jos napred i tako dobio balans :)aplauz (yay)
HVALA ()-()
sasa:
Evo prvog leta posle pravilnog balansiranja(hvala Presko) :)aplauz
Prosto je neverovatno kako moze da leti sporo,sobzirom da spada u brze modele a i motor mu je malo jaci i naravno tezi od preporucenog.
Sa flapsovima leti kao trener,postavicu snimak takvog leta cim snimim.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version