RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Mugen Seiki MBX6

<< < (5/6) > >>

duke:
Aleksa je majstor za to,trebalo bi da otvori topic o tome

matovic:
Nisam znao za tu foru :)... nego jel se to lepi spolja ili iznutra??

Evo malo googlam pa nadjoh ovo: http://www.rcidcustom.com/index.html

()-()

alexaca:
Ma ja sam to samo nasao na netu i trazim koji su najjeftiniji. Duke je dobro prosao ali cena im je oko 50$ plus postarina tako da nisu bas jeftini ali je kvalitet extra(video kod Duleta) i nema muke oko farbanja. Postavicu kasnije linkove ka nekim sajtovima koje sam ja nasao i salju za Srbiju (mozda i otvorim topic). Ima mnogo dobrih kombinacija plus moze da se biraju boje koje zelis i logoe cak  mozes i svoje ime da stavis . ()-()

matovic:
Ipak se to lepi spolja tako jedno prevrtanje i ode "farba" dodjavola.... lepo izgleda ali nije prakticno... za te pare (body + folija) bolje uzeti bitty design vec ofarbanu masku, duze ce da traje to je sigurno :)

duke:
To je Glass vinil,od njega se prave nalepnice za reklame na kolima ili razna brendiranja,mislim da ga je jako tesko izguliti samo voznjom... Morao  bi sa necim bas spicastim da ga pokidas,ali tad ces i lexan da ostetis,veruj mi da pod rukom deluje kao istopljena plastika. Njega razgrevas i lepis,nije bas lagano uraditi ali,pokvasis i nadjes poziciju,onda fenom preko i ona se bukvalno stopi sa lexanom

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version