RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

ZDRAVO!!!

<< < (2/5) > >>

nedbojsa:
@altimano druže jesi li leteo taj pušer star ili si video nekog kako ga leti, pročitao neki review? Bez ljutnje ali taj pušer star leti zamalo pa kao kamen, pouzdano znam da su stare kajle aka iskusni piloti duže sklapali RTF model nego što su ga leteli!

A najbolje od svega je ovaj klip koji se nalazi na sajtu male ivance i gde je o modelu sve rečeno u opisu videa:

--- Quote ---[It is intended as a trainer, but I can NOT recommend this plane to anyone, let alone a beginner.  Sorry about the whining voice sometimes. This plane has been very frustrating.
Wanted it to be a cool flying dolphin, but it's just a dog.
--- End quote ---

--- Quote ---Here are my recommendations if you are unlucky enough to have bought this plane or still want to risk it and get one...
--- End quote ---

bole200:
prelistao sam forum nekoliko puta...
I molim vas nemojte se ovde svadjati... (nene)

pericamitic:
Druze,

moras se odluciti sta ces? Avion ili helikopter ?  moja preporuka za avion je Easy star ili Easy glider pro; a za heli simulator pa neki 4ro kanalni za pocetak.
Ali pre i aviona i helija moras kupiti pristojnu stanicu.

djbojan:

--- Quote from: bole200 on June 11, 2012, 08:04:39 PM ---Pa necu valjda da bacam tolike pare za igracku.

--- End quote ---

Druze ovo je skup sport, klasika je da u startu puknes 300-400eu dok ne nadjes sebe u necemu, a i to je malo, tako da batali pametovanje,

kupi easystar i naleteces se, imas kod ovih momaka u Rcsrbija za neke smesne pare

a dobar Heli nece leteti bez 400-500eu, i taj nece dugo sa opremom koju mu okacis, jer  se sve haba i trosi a nije top klasa.

zajko:
Nije ovo skup sport, a nije ni sport nego Hobby...  (nono)
U stvari vrlo je relativno sta je kome skupo a sta jeftino...  :sljus
Imajte na umu, a novajlije mozda i neznaju da je pre 5-6-7 godina sve ovo bilo skuplje 5 puta, a pre 15 godina 20 puta skuplje nego danas... jos je danas naprednija tehnologija... pa je samim tim i jeftinije..
a kako udjose zuti u proizvodnju tako i sobalise cene... :)aplauz

E, sad moze da izadje i skuplje ako se sevrlja naokolo, pa se kupi kao super povoljno i jeftino neki RC model, a ispostavi se da je to u stvari bezvezna igracka na daljinsku komandu, pa probaj ovo probaj ono, parice odu a ti razocaran...

ali postoje stiroporci (avioni) od 130-200 Eurica RTF koji zaista lepo lete, visokokrilci, sa full komandama i na kojima se covek moze ukljuciti u celu pricu, nauciti bazu... pa onda dalje, ako ga zanima dobra stanica, pa onda i razni modeli... Svakako na pocetku treba ukljiciti i Simulator (NIJE SKUPO, opet kako kome)...
Ta prva stanica ostane kod kuce za simulator...
A sto se tice helija, tu je u startu skuplja prica, bar duplo, i tu je odmah pozeljna dobra stanica i simulator.
Treba objasniti coveku, ne samo sto je ulazak duplo skuplji, nego i eksploatacija, kod helija... cesto udara zemlja u njega, pa delici, pa vreme, pa upgrade... parica koliko zelis !!!
ili neka mikro varijanta od 30-tak evrica, nije pravo heli letenje, daje neki osecaj ili
BLADE flybarless micro RTF za 150 Eur, tesko se razbija i lomi, daje prilicno dobar osecaj buduce zabave sa pravim R/C modelom helikoptera...
Danas ima svega.... samo nema para  (:beer:)

A drugo covek rece porucio, pa je samo trazio misljenje kakva je ta letelica, a mi ga napali sa raznim drugim savetima, a niko je odgovorio na njegovo pitanje... bar da sam ja video  4e

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version