RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

MPX Easy Star II korak po korak

<< < (10/18) > >>

magic:

--- Quote from: An-2 colt on February 22, 2013, 05:33:48 PM ---Tu bat. imam i koristim je na Easy glideru i ostaje u vazduhu 35 min.A vodim se Magic tvojom politikom da ne treba kupovati bat. za svaki model posebno vec uklopiti set-up sa postojecom.

--- End quote ---

E to je vec druga prica  :big smile, samo kud uze toliku bateriju  :sljus da si lepo uzeo 2.200mAh leteo bi i Easy Glidera barem 25min posto je model tako mnogo laksi sto je na jedrilici ipak bitno

(pijemo)

poz

An-2 colt:
Ova je legla samo tako, ni teziste nisam morao da doterujem!

svrco:

--- Quote from: An-2 colt on February 22, 2013, 05:05:32 PM ---Za set-up sam se odlucio.Koliko moze ostati u vazduhu sa 5000mAh???Ja sa 3000mAh racunam oko sat vremena.

--- End quote ---
Sa 5000mah moze pola sata na 100% gasa, tako sam je uspio isprazniti, ali sve preko 2200 mah je opterecenje za nju... Takodje imam 1300mah  e sa njom bas plovi u zraku...  (pijemo)

bora61:
Citam u uputsvu ove letelice, da se ne koristi epoxy lepak.
Gde kupiti kod nas taj lepak i aktivator, jer ce sigurno biti nekih ostecenja?
Nema raloga da sumjnam u mene.

nedbojsa:
Aktivator napravi sam. Svako bazno aka alkalno jedinjenje  ti je akrivator za CA lepkove. Najprostije je da napraviš rastvor sode bikarbone u vodi i kasnije apliciraš nekom pumpicom od parfema.  Isto tako za popunjavanje rupa ima caka da rupu popuniš sodom bikarbonom i zatim je zaliješ CA lepkom.

Ali ako voliš da daš par desetina dolara ili evra za parfimisanu sodu bikarbonu tvoja volja.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version