RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Kraguj i Galeb

<< < (4/14) > >>

milzoric:

Na ovaj forum dodajem jedan zlatni dokument koji sam prebacio sa VHS. Tadasnji aeroklub Aerokluba iz Nisa koji je bombardovan od nemilosrdnog andjela 1999. godine.
Aeroklub ni do danasnjih dana nije pokrenut. Pozdravljam moje sugradjane i bracu modelare sto ovih dana pokrecu jos jedan forum i zazivljuju modelastvo i ljubav prema vazduhoplovstvu. ovim putem zelim da se to omasovi (mada je to i dan danas veoma skup hobi i sport) , uglavnom ne klonimo duhom samo napred.
Danas 02.02.2012. Upoznavanje i nesto letenja na gradskom polju u Nisu (lokacija ispred elektroskog fakuteta i niske tvrdjave). Postavicu snimke.
Sto se tice leta Galeba i Krguja bice ove godine (Iako galeb leti 50 godina) , a forumasima ce dati ceo projekad da ga skinu i ako hoce neka ga sami urade.
Pozdrav Milorad Zoric (zoric964@gmail.net).

milzoric:
Unapred se izvinjavam forumasima za kvalitet slike jer je kopirana sa VHS.

Gatti.Gatozza:
svaka čast na tradiciji, a i na podsećanje na tracking dugme na video rekorderu koji nemam odavno :)

milzoric:
Ne vredi traking dugme VHS traka je ostecena izvukao sam najbolje sto sam mogao....

Vaci:
Druze drago mi je sto smo se danas upoznali na livadi, al sledeci put da doneses nesto i da letis, da pokazes nama amaterima kako se to radi :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version