RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Спортски аеродром "13. мај" 16. 06. 2012.
mile:
Ali posle trimovanja sve je bilo kako treba
Pozdrav
presko:
Mile, šta prodaješ?
chupko:
Svaka cast Prezo.Bas si ga namunjio i boja i sara.Jedinstveno.
mile:
--- Quote ---Mile, šta prodaješ?
--- End quote ---
Marketinška agencija mi upravo pravi plan, tako da će akcija biti medijski propraćena. Očekuje se veliki izbor na akciji i pad cena modelarske opreme u celom svetu pa i kod nas (:sok:)
pozdrav
batans:
Na forumu ima vec ozbiljan broj clanova. Osecaj i iskustvo mi govore da je malo onih koji nisu pratili ovaj projekat. Sigurno se kao i ja nisu javljali dok je izrada "Munje" bila u toku ali su cekali prve izvestaje sa "livade". To je na kraju i kruna ideje, odluke i realizacije. Nije tesko priznati da sam uzivao i ucio. Svi mi baveci se hobijem, a hobi nije profesija, pravimo modele, letimo ih, gresimo, isprvljamo greske i posle po pravilu poprilicno vremena, steknemo izvesno samopouzdanje i prozovemo se modelarima. E, ovo je bilo iz prve ruke. Ideja, projekat, do fascinacije unapred predvidjen svaki sklop, primenjena najnovija resenja u izradi RC modela, finis, tehnike i postupci u obradi razlicitih materijala, dizajn, ma Presko, kapa dole. Verujem da su mnogi koji su vec neko vreme u modelarstvu mogli mnogo novog da nauce a oni kojima modelarstvo ne da mira neka ovu izradu "Munje" uzmu kako Bibliju jer ce sigurno tako na najbrzi i najsigurniji nacin uci u predivan svet ovog hobija.
Ja sam pre par dana poleteo posle dugo odlaganja a onda jako razvucene popravke svog Piper pawnee-a i novu Extru 300S. Poprilicno rada i poprilicno nadanja prizovu tremu i leteli su jednako kao i "Munja" na prvom "Mile-tovom" snimku. Pre mnogo vremena sam od naseg novosadskog dugara-modelara cika Duleta Papica cuo sjajnu lalinsku izreku: "ne daj na baru". Pa tacno, ja drzim stanicu, trebalo je i u mom slucaju malo trimovanja i kao u drugom Mile-tovom snimku "Munje" oba modela lete sjajno.
Presko, bravo. Zelim ti da dugo letis svoj model i da uzivas sa njim baveci se modelarsvom.
Bata Stepanovic.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version