RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Modelarski miting Berane 2012
zajo:
Bilo je prelepo. Organizacija, druzba, aerodrom, vreme, letenje, klopa, smestaj, pivo (pijemo) sve VRH (pijanoo)
jedva cekam fotkice ()-()
vladanci:
Momci, hvala vam svima na izvanrednom letenju koje ste nam pokazali u Beranama, takodje i na lijepom druzenju i komunikaciji sa vama, i nadam se da cemo letjeti i druziti se za zadovoljstvom i u buducnosti....
Veliki pozdrav,
Vladan
saxpg:
Veliki pozdrav i od mene i hvala organizatorima. Bilo je mnogo lijepo iako su gremlini bili bas aktivni juce :)
Ja sam na pocetku polomio Pittsa, pa nisam bas bio raspolozen za fotkanje, ali evo nesto malo slika:
Ovo je sve sto je ostalo od Pittsa:
Mozda je prezivjeo neki od servoa, i to je sve sto valja od njega. Cak se i motor raspao u param parcad.
Greska je bila u predajniku stanice, skoro sam stavio Frsky sa telemetrijom i negdje napravio gresku u toj prici.
Bez obzira na ovo, nama je bilo fino juce, i uzivali smo u druzenju, i posebno u Zajovom letenju.
Pozzz
vpanin:
Bem ti frsky, bash u paramparchad...
jbg
Gabor:
Prvo i prvo, čestitam organizatorima za ovaj lep RC skup, i hteo bih da se zahvalim na pozivu!!! Ali kad napravite grešku kao što sam ja, da tražite zamenu vozačke dozvole prekasno, onda nema vozikanja van granica :sljus Nadam se da će biti još takvog RC skupa u Beranima, pa ću i ja moći da prisustvujem?!
Sale, žao mi je zbog Pitt's-a. Bila je lepa makinica :jaki:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version