RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Pravila F5J takmičenja
Drapsin:
--- Quote from: mirce on November 11, 2008, 02:43:50 PM ---Lepa radionica, gde je to?
Imam sliku ali, i dalje ne znam kako se gospodin zove...
Pozdrav
Mirce
--- End quote ---
Ljubina radionica na Bezaniji, pogledaj pod F1E topic .
A Doajen, morace sam da kaze ime, nema smisla da ga ja demistifikujem, anonimnost je zagarantovana, ako sam ne zeli da se predstavi.
mirce:
Hvala na odgovoru....
Nisam ni ocekivao da mi ti "otkrijes" identitet "zagonetne osobe".... Pitao sam samo iz znatizelje...
Pozdrav
Mirce
magic:
--- Quote from: doajen on November 10, 2008, 04:26:30 PM ---ja samo pusto zelim da Vasa deca, moji unuci, koji bi nekim postenim poslicem zaradili koji dinar (:good) i onda uz nasu pomoc, izgradili model klase F5J-400 i nastavili nasu Veliku LJUBAV prema tom divnom,jedinstvenom PLAVETNILU iznad nas... Molim jos jednom ponizno za oprost; ali ja jos UVEK PRAVIM SAM svoje modele; dozvolite to jos nekom!
--- End quote ---
Meni je identitet g. Doajena poznat, ali naravno na njemu je da se predstavi. Na odredjeni nacin i ja sam uz njegovu pomoc usao u svet RC modela.
I moja zelja je da se klinci takmice, da ih sklonimo sa ulice i damo im u ruke jos nesto pored daljinskog od TV-a ili PlayStation-a. Zato i jesmo osmislili Elektro Klub klasu, koja je samo na jedan malesni korak od F5J-400 i koja ne podrazumeva da je neciji otac ili deda vec prekaljeni modelar. Neka prekaljeni modelari naprave i pripreme model sa kojim ce moci da se njihovi sinovi/unuci oprobaju u Elektro Klub klasi a koji su istovremeno dobri i za F5J-400.
Pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version