RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

HORIZON AIR MEET 2012 (18 i 19.aug.12) Donauwörth/ Genderkingen Germany

<< < (3/5) > >>

zajko:

chupko:
Stvarno vrhunski organizovan skup.Kao sto se ocekuje od Nemaca.Svabo je to,tu nema greske.Skoro na nivou Minheskog Oktobar festa.Tocionica piva,Kobaje i razna fast food jela sa ovog podneblja. (res)Drugar i ja smo stigli nesto posle 10h i na parkingu je vec bilo pozamasan broj vozila oko 500, parkiranih na improvizovanom parkingu,to jest njivi.U koloni smo ulazili i veoma brzo se taj broj popunjavao tako reci utrostrucio, tako da kad smo odlazili jedva nadjoh auto.

Zajko i ja se dogovorili da se cujemo kad dodjemo.Ja zvao slao poruke trazio coveka al njemu isklucen telefon.Posle on mene zvao a ja nisam cuo telefon od buke a i pivo me bas zveknulo i tako se nismo nasli.Zajko druze zao mi sto se nismo nasli da me spasis od drugara.Covek se odusevio pa samo pita a koji je ovo avion a koliko kosta itd itd.Primio se opasno na Jetove a ja ga lozim da su voma jeftini jer niko nece da ih kupi hahaha..

Sto se tice meeta sta reci,piloti skoro ko nasi.Ovaj Somezini leti skoro kao Saburo,Marko i Zajo.Zato momci da se prijavite kod Hoby Kinga na audiciju za promotere.Bilo je svih mogucih modela od Warbirda preko Jetova do civilnih letelica.Mene su licno odusevila Italijanska akro grupa.Leteli su na dvokrilcima iz prvog svetskog rata.Tako su se gegali i leteli bukvalno 20km na sat da sam mislio da ce da se svale u kukuruz.

Jedina zamerka mi je na ovu Ausvic zicanu ogradu i sto se nije moglo blize prici modelima kao sto je bio slucaj sa Willese mitingom,ali sa razlogom jer ovde je bilo sigurno oko dve hiljade ljudi ili sam ja video duplo od piva.

Evo malo slika.Bice i videa al kad mi drugar prebaci sa njegove kamere.Ja sliko evo ovo na pocetku posle nisam mogo od piva da zumiram.

chupko:

chupko:

chupko:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version