RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

Pomoc pri izboru modela

<< < (3/5) > >>

zajko:

--- Quote from: magic on July 24, 2012, 09:27:57 PM ---Radian Pro je OK za pocetak.

poz

--- End quote ---

:)aplauz.  :)aplauz.  :)aplauz
U potpunosti podrzavam mr. Magic.... Leteo sam obicnog Radiana... Super, kvalitet 2000mm, odlican set-up, a Radian Pro ima sve to plus Ailerone i Flapsove... I u zavisnosti od stanice ziliom kombinacija mixeva... Ima ih po srbiji recimo po 5 kom od svake a ima i delova koji mogu biti pri ruci u 7 dana, sto nisam bas siguran za ove druge, a i ParkZone je ipak Brand, mladja sestra hangar9

(<--)  (:beer:)

maxa69:
Radian obični je super (yay).Ja razmišljam  mmmm da uzmem i ovu PRO varijantu,kad se zajko vrati sa odmora,ima gomila zezalica da se podešava a poboljali su i kačenje krila .Po mom mišljenju oba super lete i oba su 2metra krila.Šta god sam uzimao od Parkzona nisam se pokajao i nisam imao baš ništa da doradjujem.
Evo uporednog testa:

maxa69:
Zajko se vratio sa odmora i sada treba da padne konačna odluka za nabavku radiana pro.
Da li je neko sa foruma leteo ovu jedrilicu i kakva su iskustva iz prakse?Koliko je teži za let,kako se ponaša,da lije neko probao sve fazone sa mixovanjem da bi dobio one Crow,camber i reflex opcije.Koliko su one uopšte korisne u praksi?

ak:

--- Quote from: maxa69 on August 09, 2012, 04:10:48 PM ---Zajko se vratio sa odmora i sada treba da padne konačna odluka za nabavku radiana pro.
Da li je neko sa foruma leteo ovu jedrilicu i kakva su iskustva iz prakse?Koliko je teži za let,kako se ponaša,da lije neko probao sve fazone sa mixovanjem da bi dobio one Crow,camber i reflex opcije.Koliko su one uopšte korisne u praksi?

--- End quote ---
Crow je koristan, reflex/camber bas i ne, pogotovu za pocetnika.
Crow ako ne dodelis nekom slideru,potencimetru ili umesto gasa na stanici moras da pazis posto ce model naglo da promeni karakteristike leta. Kolega sa nick-om nebeski ovde na forumu ima Radian Pro pa moze vise da ti kaze na tu temu.

maxa69:
"Ak"hvala na pomoći.Uzeo sam ga pa ćemo videti kako će kod mene  (<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version