RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Pomoc pri izboru modela
maxa69:
Zanimljiv štos u vezi radiana _D:
Nešto ne umem da ubacim Vimeo video,pa evo linka ka stranici:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1308946&page=3
dejanxx:
Da ne otvaram novu temu, danas sam letio radiana pro, moj kolega ga je kupio kao prvi model posto je dosad vozio rc auta na nitro i jedan elektro heli, ne razumije se najbolje u povezivanje i sklapanje pa je to prepustio meni...
Nisam odusevljen ovim modelom sto se tice kvaliteta izrade, savija se puno doduse bilo je malo vjetra, nikako ga ne preporucujem za letenje po vjetru... U jednom momentu mi je pokusao mahati krilima kao prava ptica, jedva sam ga smirio...
Moram reci da je odlican model za pocetnike moze sporo letjeti i oprsta greske ali samo ako nema vjetra, sve u svemu ja sam ga takodje planirao kupiti ali sam odustao jer nije na mene ostavio pozitivan utisak sa cvrstocom konstrukcije...
Sad razmisljam kupiti diamond 2500 od art techa izgleda mi mnogo kvalitetnije ili cak neki od glassfibera... Pozdrav svima
nedbojsa:
Ja ovih dana očekujem da u hangar sleti Pelikanov model Gama 2100 zahvaljujući Vladimiru - vpilic iz RC Srbije tako da se javljam sa utiscima za par dana!
vladasimon:
Pozdrav društvo, da ne otvaram temu voleo bih da čujem da li imate neku preporuku za elektro jedrilicu raspona od 2-2,5m, uz uslov da ne bude od stiropora, znači nešto elegantnije ;) Uglavnom me zanima opušteno letenje ali da može fino da povuče :jaki: Cena recimo oko 200e
magic:
--- Quote from: vladasimon on April 07, 2013, 12:02:57 PM ---Pozdrav društvo, da ne otvaram temu voleo bih da čujem da li imate neku preporuku za elektro jedrilicu raspona od 2-2,5m, uz uslov da ne bude od stiropora, znači nešto elegantnije ;) Uglavnom me zanima opušteno letenje ali da može fino da povuče :jaki: Cena recimo oko 200e
--- End quote ---
Sta podrazumevas pod opustenim letenjem, hvatanje termika il nesto drugo? Kada kazes da fino povuce, za sta ti to treba? Ne pitam bezveze nego ozbiljno jer moras mnogo preciznije da napises sta te stvarno zanima pa da probamo da pomognemo.
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version