Težina gimbala bez servoa i jednog potija je 487 grama. Kad se to doda, cenim da će biti nekih 630 grama, tu negde ili čak malo lakše od originala.
Još par fotki:
Tehnički, sve se ok uklopilo, nema lufta nigde, sve je vrlo rigidno, samo nisam imao potrebe za onim ležajevima. Ležajevi stvarno odlično funkcionišu i nema nikakvog otpora na osovini, međutim sa druge strane je nakačen poti koji u sebi ima neki otpor koji nije strašan ali je daleko veći i od ležajeva pa i od najobičnije mesingane čaure. Tako da sigurno se sklop može pojednostaviti (i pojeftiniti) korišćenjem običnih čaura. Potrebno je da nabavim i crne hex šrafove prikladnih dužina jer ovo što sam stavljao je samo provizorno.
I jedno lično zapažanje je da je ovo zaista preveliko za mene, jedva stane na moju malu hexu, i ako bi ovo hteo da letim morao bi da stavljam 12" propelere, a to vuče veće rigere, veće motore itd..
U svakom slučaju, ušminkaću još sve ovo, staviću dva Savox SC-1258TG servoa pa da se igram sa svojom stabilizacijom, ali cenim da će sa tehničke strane rezultati biti dobri.