Cestitam , turshija
dobro dosao u klub, vlasnika WLtoys kvadova V9x9 i V2x2 .
Preporuka je da se vozi vani, pogotovo flip. Tu cete probati i video snimanje , i tek onda se oduseviti- s razlogom , jer za mali novac , dobili ste i daljinsko aktiviranje solidne kamerice .
Njegov domet je mnogo veci nego kod Hubsana X4 ( pretpostavljam da imate model X4 107 =cca 30 m ) ,a ako zelite akrobacije i visestruko vecu brzinu , preporucujem model V252 , moje iskustvo sa njim zasluzuje samo pohvale . Ovih dana sam letio u visinu , skoro do granice vidljivosti , vjerujem oko 80 metara ( mozda i vise )
-mali kuriozitet , napravio sam i mali atak na jato vrana u parku , oblijetao oko njih u letu . Savrseno je okretan,brz , i kad razmisljam sa cime da ga uporedim , pada mi na pamet jedino #slijepi mis # , kad leti u sumrak, i brzo mijenja pravac .
Nikakvih kvarova do sad ( cca 6 dana leta po 3 pune baterije ), samo je odletjelo par elisa , prilikom pada u travu, zamijenim ih i letim dalje . Daljinac je ok, 6 baterija u njemu ,jos uvijek su iznad 60%.
Nema kvarova ni sa V949 , koji sam opremio sa FPV i uskoro cu postaviti slike , samo trebam jos skidati tezinu, izisao je oko 34 grama , sto je previse tesko za ovu letjelicu .
poz