Probao danas na xexi F550, radi, i cini mi se leti bolje i stabilnije od Naze M-lite. Danas je bio jak vetar ali dobro drzi poziciju u gps modu.
Nakon povezivanja baterije naza V2 ceka 1-2 min. u warm up modu, i za to vreme se ne mogu startovati motori. Kad izadje iz warm up moda , trazi satelite pa kad popali zelene lampice moze da se leti.
Kod Naze M-Lite worm up-a nema, i gas prima odmah u sva tri moda letenja, dok je ovde to slucaj u manual modu a kod GPS i ATTI moda, nakon startovanja gas treba dodati preko pola. Nisam bio siguran da li je toliki gas dovoljan da xexa i poleti pa sam radi rasterecenja skinuo gimbal i kameru, cisto da ne bude neprijatnih iznenadjenja.Trebalo je dodati jos nijansu gasa da se odvoji od zemlje.
Home i Course Lock rade odlicno, predpostavljam i fail safe ali ga nisam probao. Imam utisak da je dosta stabilniji i pri sletanju Uz nekoliko dodatnih opcija programskog podesavanja koje su u osnovnoj Lite verziji zakljucane, Naza M-Lite je isplativa kupovina za one koji hoce sami da sastave svoj multikopter.