Da da danas sam se i ja zvanično pojavio na nekom od druženja i iako nas je bilo malo dosta je tu modela letelo.
Ja sam leteo sa f4U corssair-om i sa malim fokker-om kojeg sam se usudio da letim po onom vetru.
F4U je zbog vetra i i moje malo glupe reakcije loše sleteo ali je na svu sreću stradala samo ruka od servoa na aileronu.
Mali fokker sam leteo po onom vetru i toliko je vrckav bio da su mi u svakom deliću sekunde radile sve tri komande (gas, rudder i elevator) inače bi završio na livadi. Na svu sreću svaki put sam uspešno i poleteo i sleteo mada je ovo model uglavnom predviđen za dvorane...
Vrhunac letenja je bio Zero napravljen od stirodura bez ikakvog ojačanja u krilu a leteo ga je jedan momak kome nisam zapamtio ime.
Leteo je toliko dugo da nismo mogli da verujemo koliko može da izvuče sa jednom baterijom.
. Nadam se da će sa nama podeliti planove ako nađe...
Sve u svemu vrlo kvalitetan letački dan i pored vetra i ostalih nedaća.
Saburo mi je malo pravio zazubice sa njgovim VORTEX 2 DLG-om ali neka neka dokopaćemo se i mi nečeg sličnog...
Pozdrav svima sa kojima sam proveo ovaj dan i nadamo se uskoro boljem vremenu. Jedina zamerka je od strane mene što su slabe pivopije pa sam gajbu morao da vratim punu kući.Ili sam trebao zbog niske temperature ipak da ponesem rakiju