Ja na zalost nisam imao prilike da letim simulator sa Stanicom (zbog nedostatka kabla za povezivanje), ali sam zato leteo dosta sa Tastaturom.
Mislim da je moj prvi start i let bio vise nego uspesan, ako se uzme u obzir da je gas zaglavio na 70% i da sam ipak uspeo da spustim EasyStar-a bez ogrebotine.
Treba probati Simulator pre letenja (pa makar to samo bilo i na tastaturi), cisto da se dobije priblizan osecaj sta se desava kad krenes levo/desno ili gore/dole.
Ali takodje je dosta bitno koju Stanicu i koji Modell odaberes za svoj prvi let.
Moj savet je:
Ne zuri sa odabirom uzmi nesto jednostavnije sto mozes da prepravljas, popravljas, doradjujes, krpis, pa na kraju i budzis, sigurno ces biti srecniji nego sa nekim modelom od balze koji se pretvori u cackalice cim prvi put nekontrolisano dodirne zemlju (a toga ce biti sigurno).
Iskreno receno meni je bolje uspelo prvi put sletanje (koje sam bio prinudjen da izvrsim) , nego nekoliko narednih gde sam imao dovoljno vremena i prostora da razradim semu a ipak
zabo u zemlju.
PS: Multiplex ima odlicne modele za dobar pocetak, sto neznaci da to mora biti EasyStar (ispasce na kraju da ja samo EasyStar-a hvalim)