Firebird ako imaš neki psihički problem znaš ustanovu koja to rešava. Ako ne znaš onda je to druga priča.
Niti sam ti se "posrao na temu" niti bilo šta ružno rekao, izneo sam samo svoj stav i način kako rešava problem odvrtanja proklizanih inbus vijaka. Prblem svih vas ovde na forumu je što kada otvorite temu mislite da ste automatski moderatori iste i da niko ništa osim vas ne sme po tom pitanju da kaže. Očigledan je nodostatak računarske kulture i nepoznavanje funkcionisanja FORUMA kao takvog koji upravo i služi da ljudi iznesu svoje mišljenje, stavove i iskustva o nekoj temi a ne da se teme pretvaraju u monologe pojedinaca kojima se ne sme ništa napisati. To ti se druže da te naučim nečemu zove "BLOG" u računarskom svetu a ovo nije BLOG nego FORUM, o klincima ne bih polemisao jer čak i da jesam kao što nisam klinac ti si svojom izjavom i vređanjem posato veći klinac od mene, a ipak mislim da sam u ovom delu priče tj multikopterima tj race varijantama za tebe TATA..... Ako imaš neto protiv mene možeš me kontaktirati slobodno na PMpa da raspravimo šta te mui, tišti.... Mogu da saslušam kojekakve nije mi problem, a moderatore bih ovim putem zamolio da sankcionišu ovakvo nedolično ponašanje.
I samo da te podsetim da su praznici u toku i da frustracije ostavite za malo kasnije....