ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

Popravka elektronike

(1/2) > >>

zevs59:
Dobar dan, pitam da li neko moze, ili zna nekog ko moze da popravi punjac Li-io firme Liito Kala Lii-500, za baterije 18650, kad se ukljuci punjac pokazuje nula, kad se stave baterije na displeju nepokazuje nista, nema menija, mAh, V-itd.  (work)

mad_mangod:
sta mu se desilo?

zevs59:
Stajao je malo duze, i kad sam hreo da napunim baterije prilikom ukljucenja nema da pokazuje na dspleju nula/ nista, pokazuje da mogu da prkljucim samo preko USB, kad stavim baterije nepokazuje niste, nema da se pojavi na displeju punjenje, struja, napon-itd??

firebird:
Ja sam popravljao moj Li-500, jedan kanal nije hteo da puni, non-stop pokazivao kao da u tom gnezdu ima baterija. Crko (probio) jedan smd tranzistor.

Iz kojeg si grada, ja sam u Kragujevcu pa ako si u blizini da se dogovorimo da ti pogledam to.

ivanmagd:

--- Quote from: firebird on March 24, 2023, 03:50:24 PM ---Ja sam popravljao moj Li-500, jedan kanal nije hteo da puni, non-stop pokazivao kao da u tom gnezdu ima baterija. Crko (probio) jedan smd tranzistor.

Iz kojeg si grada, ja sam u Kragujevcu pa ako si u blizini da se dogovorimo da ti pogledam to.

--- End quote ---

Firebird, da li se bavis popravkom? Ili, ako ne, znas li nekog ko se bavi elektronikom da moze da mi pogleda jedan ISDT punjac.

Punjac nece lepo da izbalansira celije t.j. ako punim baterije preko 3S camo cetvrtu izforsira da se napuni do 4.20 dok ostale ostavi na 4.10-4.12 onda samo smanji struju na 0.0A i ceka u nedogled.

3s bateriju napuni i balansira bez problema.

Probao sam kalibraciju ali nista ne pomaze, kad uradim self test izbaci neku nerazumljivu gresku, tipa linija memorije, hex zapis....

Hvala, Ivan.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version