Drugari,
Radili smo na OFF-ROAD stazi u Maloj Ivanci posle nedelje, ali sam se zajebao zaboravio da slikam i stavim slike.
Originalna staza je imala, pravac ukupnu duzinu oko 250m sirine otprilike 2 m. Prosle nedelje smo prepeglali jedan deo staze i iskrivudali je, utabali valjkom i otrovali korov i travu, sada je sirina negde 2m. Cela staza je pod nagibom nekih 15%, interesantno je.
Vozi se uzvisenja (travnatog) od oko 3m vidi se cela staza. Sledeceg weekenda planiram (ako kisa dozvoli) da preradim i drugu polovinu, iskrivudam, utabam, otrujem korov i travu. U stvari ideja je, tada ce imati preko 500m duzine, da se od jedne dugacke i velike staze, prave razne staze za voznju, iskljucivanjem pojedinih delova, bice interesantnije... ali da svaki metar staze bude uvek u upotrebi. Staze bi se menjale pomocu creva za kablove, u nekoj upadljivoj bolji (zuta, oranz) precnika 4-5 cm napunjenog peskom i drugim nacinom obelezavanja. Trazim to crevo da kupim ali ima samo crno 4cm, ako neko ima idelju gde se moze naci zuto/oranz neka javi , trebalo bi mi preko 500m.
Radovi se nastavljaju za weekend, ako je neko voljan, dobrodosao.... Treba na stazi napraviti i ispupcenja i prepreke, ali ima mali bager i valjak, tako da treba samo volje.
Lepo bi bilo i svaki metar testirati nakon izrade. Ovo sto je uradjeno ja sam testirao sa svojim TEAM LOSI LST2 i deluje bar meni savrseno, probali su ga sa Atomic WARHEAD, takodje dobro igleda i TINOSAURUSOM.
Planiramo za zvanicno otvaranje Kluba neku trkicu, na toj preuredjenoj stazi, bilo bi dobro ako bi moglo po kategortijama 1/10 , 1/8 itd zavisi koliko se ljudi skupi, obezbedicemo i neke nagrade....
Pozdrav Zajko sl;edeceg ponedeljka ce valjda biti i slika...
Bilo je i dobrog letenja eletro modeli, skola letenja ALFA, CALMATO, BIG SCALE CESNA Benzinska i helikopteri...
Ocekuje se isto i slicno i ovog weekenda, ako vreme ne sjebe stvar
Pozdrav Zajko 063?1029252