Milose,kao prvo,dobrodosao na forum.ja imam isti model vec skoro godinu i po i da ti kazem da uz njega dobijes motor,spiner i elisu.Tako da ti ostaje jos da dokupis 4 servoa,regler ili ti ESC,i bateriju,produzne kablove za servoe..Ja licno letim juniora sa 3s,2650 mah,sa 9x6 elisom,jer mi odgovara za teziste,a istu koristim i za easy glidera.Model sam po sebi je vise nego dobar za pocetnika.Jeste malo brzi od easy glidera,ali je po meni mnogo stabilniji u letu,bolje performanse nudi.Sa eleronima blago podignutim na gore mozes da ga usporis i da ne brines.
E sad,za te pare,za koje se nudi,je vise nego odlican.I po letnim karakteristikama i po mogucnoscu popravke,jer solidpor je nesto kao multiplexov elapor,i isto se lako krpi i lepi svim lepkovima za stiropor,a i aero bond lepkovima koji ne nagrizaju stiropor,plus ima i uhu lepak za te stvari.A tesko se BRE i lomi.
Ako nisi jos leteo ili nemas iskustva sa simulatorom,povedi jos nekog sa tobom,da prvi poleti model,natrimuje i uradi sve sto treba za tvoj prvi let.
Komplikovano nije,ali trazi malo prakse.
toliko od mene i uzivaj.
pozzz,
Cane
tako to izgleda kod men dok sam se jos ucio letenju.
Ucim jos uvek,ali je bolje nego tada....