To sto nisam odavno pisao ne mora znaciti da se nije nista radilo,naprotiv...Pored toga sto zavrsavam modele za AP konkrektnije u pitanju je MAGPIE o kome ce biti rijeci u novom topiku,najbitnije je da sam nedavno odradio jedno fotografisanje za nekog tipa koji se bavi prodajom nekretnina.
Konkretnije moj prijatelj se bavi izradom web prezentacija,pa mi je ponudio da pored klasicnih fotografija postavimo i fotke iz vazduha.Moram vam priznati nisam se dvoumio i pristao sam naravno uz pristojnu novcanu nadoknadu
Lokacije koje su trebale da se fotografisu su Stoliv i Buljarica kod Petrovca.
17.05.vrijeme ideala,sa malo vjetra,krenuli smo prema prvoj lokaciji a to je Stoliv.Posto nismo znali o kakvoj se lokaciji radi kad smo dosli bio sam iznenadjen samim polozajem ???u to cete se uvjeriti i vi iz sledecih fotki.Samo cu reci da smo usli u stari maslinjak koji ce te moci obici i virtuelno na ovom sajtu kao i sve otale lokacije,a ispred more...
pripreme za let...
pogled na more...
posljednje odbrojavanje za start...
Naravno da se jos ne vidi na ovim fotografijama kompletan polozaj odakle sam trebao da poletim, letim a pritome i sve to snimim kako treba a poslije i najtezi dio da se sleti ::)Kako kazu svaki pocetak je tezak pa eto i u mom je primjeru ovo bilo vatreno krstenje...bitno je bilo isplanirati let, visinu daljinu a pogotovo prilaz za slijetanje jer samo slijetanje se moralo zavrsavati hvatanjem modela
pa da pogledamo
virtuoznost na djelu
Zbog velike strane na kojoj sam stajao jedino je ovako moguce bilo sletjeti.
Sve u svemu napravio sam tri ovakva leta da bih snimio sve ono sto je boss trazio.Prilikom zadnjeg slijetanja nisam ga uspio uhvatiti pa je zavrsio u zbunju pa se ostetio samo horizontalac,kazem samo jer sta se meni motalo po glavi sta se moze desiti
....
Malo bolji uvid lokacije sa koje sam letio naravno imate na sljedecim fotkama naravno iz vazduha jer odatle se sve bolje vidi
tu sam negdje i ja a ovo je sve objekat slikanja,
a ovako to izgleda sa malo dorade u photo shopu da bi eventualnim kupcima bilo sve to jasnije...
Tu je jos fotki da bi se prikazao prilaz...
pogled na more sa te lokacije...
Boko Kotorski zaliv.
Sve u svemu prva moze se slobodno nazvati nemoguca misija je uspjesno zavrsena u svakom pogledu,moji prijatelji zu zavrsavali fotografisanje za virtualnu animaciju ovoga terena i naravno pripremali se za drugu lokaciju a to je Buljarica.O fotografisanju ove lokacije bice vise rijeci u slijedecem postu a do tada obe ove lokacije mozete da pogledate i na ovome sajtu koji je vec postavljen.
Sta reci nego divan je osjecaj kad se moze spojiti lijepo i korisno pogotovo kad je u pitanju ovaj hobi.
Uskoro slijede nove fotke,a do tada pozdrav svima od Fenixa,
naravno uz ovaj link
http://www.global-invest.co.me/ P.S.obe lokacije koje su fotografisane nalaze se u real estate.