Presko, Gabore slike su fenomenalne...
Upravo sam ubacio finalnu tabelu rezultata sa takmicenja i poziciju svih takmicara. Ako zelite bodove, mogu i to da ubacim?
http://rcfly.rs/rezultati_imac_2011Elem, obecao sam koncizniji post, pa da krenemo.
Pre svega drago mi je da je sve proslo u njaboljem mogucem redu i da su svi otisli kuci bez slupanog modela i sa pozitivnim utiscima. Drago mi je sto smo imali cast da ugostimo RC modelare i iznad svega sjajne pilote i ljude iz susednih zemalja, tj. Makedonije i Hrvatske.
Jedino mi je krivo sto se Marku dogodio peh sa auspuhom i sto nije prikazao svoje znanje i vestinu letenja.
Dobro je da su dosli gledaoci/RC piloti iz Srbije iz raznih gradova da gledaju ovo takmicenje, a ujedno letovima momaka iz Zagreba uoce kvalitet letenja i eventualno nateraju sebe da tako nesto probaju u buduce.
Bitno je u kontinuitetu stvarati kvalitetnu konkurenciju i samim tim napredovati u ovom hobiju/sportu.
Takodje sam zapazio jos jednu stvar, a to se tice odziva takmicara za razliku od pre godinu dana, kada smo imali jedva 7-8 takmicara, broj se udvostrucio! To je za mene fenomenalan podatak, jer ipak krecemo da imam nesto za cilj u ovom za sada hobiju.
Iskreno ja sam odusevljen trecim mestom, iz razloga sto sada znam da i mi nismo toliko losi..Da su vremenski uslovi makar malo bili pogodniji (citaj manje vetra) bilo bi cupavo..ali kao sto rece Adam, onda to ne bi bio takmicenje..
pozdrav i vidimo se na nekom od sledecih takmicenja.