moj dobri drug milos mi donese ovu masinu da vidim mogu li sta da uradim sa njim tako se ja upustih u novi poduhvat poptavku za mene ovog prelepog helija!!!
milos mi je doneo u originalnom pakovanju doduse malo izlomljen al kompletan minin titan!
evo kako to izgleda a ja sam ga vec malo izlepio da ga kompletiramm da i ja vidim kako izgleda!
Uploaded with
ImageShack.uszatim sam dosao na ideju da uzmem gipsani zavoj i pokusam da napravim kalup od ova dva dela aguste!!
i to je na kraju ispalo
Uploaded with
ImageShack.use onda mi se pojavi problem kako odvojiti kalup od stranica al na srecu cim se gips od zavoja osusio jednim trzajem se sve lepo razdvojilo i sad sam dobio kalup za oplatu aguste
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.uszatim sam presao na cev repa
Uploaded with
ImageShack.usdosta je deblja od trex 450 pa nisam mogao sa njom da izvrsim zamenu a nisam hteo da je ispravljam nego sam uzeo cev od karbona od stapa za pecanje valjda nece puci
?
izmerijo duzinu isekao zlebove izbusio rupe i sad izgleda ovako!!
Uploaded with
ImageShack.usdalja ideja mi je da kupim poliester set i da uzmem tanje stakleno platno i nanaesem na kalup pa videcu sta ce ispasti!!
sve predloge prihvatam nemojte se stideti
slobodno komentarisite i predlazite sta dalje bih trebao da uradim da popravim ovog lepotana!!