Kao sto vec pomenuh, umesto Ultime SC, za malo vise para sam uzeo ovaj model i sa njim usao u svet elektricnih Off Road automobila.
Koliko sam shvatio od modela VE se razlikuje samo u stanici, ovaj se dobija sa Syncro KT-201 na 2.4 GHz.
Tek se upoznajem sa ovom vrstom igracaka pa mi je malo nije jasno zasto je prednji trap ovoliko "otvoren"
:
Posle prve voznje i dva petominutna trazenja matica tocka
, naucio sam da ih treba povremeno dobro dotegnuti.
Ono sto mi se u startu nije svidelo su plasticni amortizeri sa kojima imam lose iskustvo sa 1/10 PureTen GP Fazer-a i njih cu ubrzo zameniti.
Juce sam imao prvu ozbiljnu voznju, smracilo se ranije pa nisam ispraznio dve baterije 2S, 3300(i dalje mi nije jasno zasto nisam uzeo 4000 ili 5000) a vozio sam preko pola sata i odusevljen sam koliko je upravljiv.
Evo ga prljav:
Na stazi je bilo previse kamenja pa se posle lansiranja od sigurno metar u visinu i xyz valjaka oko svih osa, docekao na jedan tocak,
Ni to mi se nije svidelo kada sam uzeo model, felne nisu pune pa ako neko ima kvalitetnijih guma sa punim felnama za 1/8 rado bi kupio nekoliko kompleta jer kako sam krenuo, trebace mi.
Sve u svemu, odusevljen sam kako ide i koliko se lako vozi. Mislim da nisam pogresio u izboru a imam i cime da se zanimam jer cu ga sigurno malo poboljsati.