Author Topic: problem sa Phoenix sim  (Read 12800 times)

Offline bjanko

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 668
problem sa Phoenix sim
« on: December 20, 2015, 07:10:36 PM »
imao sam Phoenix simulator na Win 7 i radio je bez ikakvih problema ali kad sam instalirao Win 10 ne mogu da ga pokrenem.Jel mozda neko zna sta je problem.Kad pokusam da ga startujem kaze mi bicete obavesteni kada bude dostupno resenje sta se tu dogadja doduse na disku pise da radi na Win 7 i Win 8 da li mozda moze da se skine neka dopuna i sl.

Online milomirts

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 131
Re: problem sa Phoenix sim
« Reply #1 on: December 20, 2015, 08:22:32 PM »
verovatno da ga jos uvek nisu prilagodili za win 10 kao i dosta programa,tako da je moj savet povratak na win 7 ili 8.
mess with the best,die like a rest

Offline bjanko

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 668
Re: problem sa Phoenix sim
« Reply #2 on: December 21, 2015, 07:24:58 AM »
To mi je sada veliki problem nebih sad da se vracam na Win 7.Jel imao jos neko ovakav problem

Offline bjanko

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 668
Re: problem sa Phoenix sim
« Reply #3 on: December 22, 2015, 05:15:05 PM »
 mmmm mmmm mmmm mmmm mmmm

Offline djordjevicaca

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 147
  • Telepromtovani vazduplohov
Re: problem sa Phoenix sim
« Reply #4 on: December 22, 2015, 05:54:19 PM »
Kod mene radi bezt problema na WIN10. Radio je i na Win 8.1.
U pitanju je "narodna" verzija simulatora...


Offline bora61

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 302
Re: problem sa Phoenix sim
« Reply #5 on: December 25, 2015, 08:27:29 AM »
Da li si probao desni klik na phoenix i compatibility , pa izaberes win 7 ?

Kod mene , na zalost , nece da se instalira ppjoy .
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Offline bjanko

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 668
Re: problem sa Phoenix sim
« Reply #6 on: December 25, 2015, 06:31:37 PM »
Ne nedaje mi tu opciju kad kliknem desnim klikom a vidim ovi simulatori sto se prodaju pise na ovim novijim da Win 8 podrzava ali nigde nisam nasao da podrzava Win 10 tako da tesko da ce da radi mmmm

Offline marko.jovanovic

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1644
Re: problem sa Phoenix sim
« Reply #7 on: December 25, 2015, 06:38:07 PM »
U win 7 kliknete na originalni exe fajl u direktorijumu u koji ste instalirali pa idete na properties pa onda ideš na compatibility karticu i tamo izaberete run this program i compatiblity mod for
Pa izabereš tamo windows koji ti odgovara.
Nekada hoće da upali a nekada na žalost ne.
U svakom sllučaju na win 7 je bio da se skine emulator win xp  na microsoft-ovom sajtu (zaboravio sam kako se zvalo) gde si mogao da pokreneš stare aplikacije koje nisu bili kompatibilne.
Na win 10 nisam siguran da ima ali možda i postoji...
The ground is the limit (or a water)

Offline bjanko

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 668
Re: problem sa Phoenix sim
« Reply #8 on: January 17, 2016, 02:25:27 PM »
Uspeo sam nekako da ga osposobim da radi na Win 10 tako znaju i ostali da moze da radi na Windovs 10 :mhm

Offline marko.jovanovic

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1644
Re: problem sa Phoenix sim
« Reply #9 on: January 17, 2016, 03:12:01 PM »
Odlično :)aplauz
The ground is the limit (or a water)

Offline bora61

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 302
Re: problem sa Phoenix sim
« Reply #10 on: March 16, 2016, 08:37:06 AM »
Uspeo sam nekako da ga osposobim da radi na Win 10 tako znaju i ostali da moze da radi na Windovs 10 :mhm

Bas lepo.
A da podelis metodologiju sa ostalim pucanstvom ?
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!