E usr'o sam motku nacisto, prilikom zadnjeg startovanja dok sam pokusavao da odrzim motor u radu, otvorim gas jedno 3/4 i ono radi isto onako sa ultra brzinom ali se odrzao rad citavih 10sec. , ja sav srecan reko to je to, sad da smanjim gas i probam da ga odrzim sto mirnije kad ono zppp.... zaustavi se motor u trenutku ?!
Ja ponovo namotam kanapce i da potegnem kad primetim da ne mogu da okrenem zamajac!!! ja opet rukom mrdnem tamo-vamo ono nesto mnogo lagano se vrti u kontra stranu i zablokira u jednom trenutku. Otvorim dekli i imam sta da vidim
skrcala se nacisto velika pesnica klipnjace a radilica napravila jos jedan krug i udarila po sred nje...
sednem i demontiram polako motor sa nekom gorcinom u grlu...
od siline udarca klipnjaca se savila ko banana i polomila i deo klipa
Motor je unutra dosta masan, ne verujem da je bila siromasna smesa...
eto tako se zavrsava ova saga o os max 21.... razmisljam intenzivno da camac preradim na elektro, nema ovakvih zjbancija sa motorom nego stavi bateriju i udri po gasu...
p.s. vec tri sata trazim po internetu i ne mogu da nadjem listu rezervnih delova za ovaj tip motora, na os sajtu postoje sve neki motori sa drugacijim sufixima a nikako ovaj moj, kako sad da ga sredim..?