auuuu breeeeeeeeeee danas sam poleteo SU29mm.Ovaj risiver cudo od tehnike,,,skoro sam slupao avion.Jos nisam imao nijedan avion koji polece i slece na tockovima.Prvo kazem vozicu u Stagility modu.Ajde lepo krenuo ali dok letim on stalno koriguje.Nisam dirao palice samo drzim prste na njemu a on OPA pa ga vraca u horizontalu,,,ali tako da i propada jedno 2m mada ja iso ravno.*navodno ako se puste palice u ovom modu,stabilizuje se*Opasan mod za pocetak.Ovde mislim da treba stalno mrdati sa palicama inace ne moze se komandovati kako ja hocu.Drugi mod 3D pa tu moze izgleda svasta,,,ali nisam smeo jos,,,pri ful gasu toliko zavibrira rep da ce se polomiti. E treci mod je precision mod,,,tu jedva ima elevatora i ne reaguje bas sam,,,moze se lepo vozikati i sleteti koliko sam ja uspeo u zivotu po prvi put.Doso kuci sve vratio na pocetno stanje na daljincu i opet bindovao risiver.Isto se ponasa ovako na zemlji ko i pre.Ajd onda sam uzeo prirucnik pa ima sta da se procita,,,,,sa mojim znanjem engleskog jezika i prevodilaca ipak sam skontao sta radi po ovim rezimima.Inace panik dugme redovno funkcionise u sva tri moda.Napravio sam i video ali dosta lose ispalo,,,slabo se vidi,uskoro cu postaviti.No na kraju sam shvatio da prvi mod moze samo da se leti pri malim brzinama i sta god radio on ga vraca u horizontalu,,,,ovo i bas mi ne pase,,,jer ako samo miruje prst na palicama i onda svhata kao da si pustio ih.Da i pise u upustvu pri vecim brzinama hoce rep oscilirati.3D mod isto samo za lagani let,jer najvecu efikasnot stabiliteta daje ako letis sto sporije.I u ovom modu pri vecim brzinama oscilira rep.Treci mod je valjda za vece brzine ,ali i najmanje se moze komandovati,upravljati,,,nista nagli pokreti,,,dzabe.Auuuuuuuuuu ostaje da se nauci ovakvo letenje,,,bice zabavno,,,samo da ga u toku vezbe ne slupam .